NavMenu

Robot oglasio ponovnu prodaju poslovnih pogona BIRA-e u Bihaću

Izvor: eKapija Nedjelja, 18.08.2019. 13:12
Komentari
Podeli
Kompanija Robot General Trading prodaje skladišno-proizvodne pogone Bihaćke industrije rashladnih aparata (BIRA) ukupne površine 63.000 m2, na adresi Jablanska bb.

Dio kompleksa čini upravna zgrada površine 3.000 m2, kao i četiri skladišno-poslovna prostora veličine od 1.600 do 6000m2. Na prodaju je i građevinsko zemljište od 6.000m2.

Kako se navodi na oglasu koji su objavili na portalu olx.ba raspolažu sa izuzetno funkcionalnim prostorima različitih namjena, i to: skladišni, prodajni, izložbeni, proizvodni, ugostiteljski te kancelarijski prostori.

- Navedeni prostori su zasebni, zadovoljavaju sve standarde sigurnosti i pogodni su za različite djelatnosti- ističe se u oglasu.

Izgradnja poslovnog kompleksa vođena je ISO standardima, objekti su prilagođeni svim namjenama, i posjeduju prateću dokumentaciju.

Vanjska infrastruktura je kompletno izgrađena novim saobraćajnicama, drumskom i željezničkom infrastrukturom u krugu kompleksa, zatim vanjskom rasvjetom, kanalizacionom i strujnom mrežom spojenom sa gradskom infrastrukturom, kao i sigurnosnim sistemima.

- Na osnovu onoga čime raspolažemo, otvoreni smo za sve ponude potencijalnih investitora i kupaca koji će prepoznati pozitivan rezultat i uspjeh svog investiranja i poslovanja. Samim tim doprinjet će jačanju društvene zajednice kao i samog makroekonomskog sistema u regionu. - navode iz kompanije Robot General Trading.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.