NavMenu

Festival Live Stage od 26. do 28. jula u Sarajevu

Izvor: Klix Ponedjeljak, 17.06.2019. 13:46
Komentari
Podeli
IlustracijaIlustracija
Glavni grad BiH će narednog mjeseca ponovo biti centar regije i to zahvaljujući muzičkom festivalu koji će od 26. do 28. jula na platou Centra Skenderija okupiti čak 27 pop, rock i elektronskih izvođača iz cijelog regiona.

Zabranjeno pušenje, Bajaga i instruktori, Crvena jabuka, Van Gogh, Hladno pivo, Kiki Lesendrić i Piloti, Bolero, Skroz i Regina samo su neka od velikih imena bosanskohercegovačke i regionalne pop i rock scene. Dašak novog vremena festivalu će donijeti DJ dvojac After Affair, Atomi, DJ Patrick, DJ Storm, DJ Urban, DJ Arcade i mnogi drugi...

- Svaku noć bi trebala nastupiti po tri benda, a u ponoć počinje dio s elektronskom muzikom. Sve festivalske aktivnosti su potpuno besplatne, neće biti nikakve registracije ili slično, a sve to zahvaljujući velikoj podršci javnih institucija i drugih sponzora. Svi koncerti i druga dešavanja bi trebalo da traju do tri ujutro - rekao je producent festivala Adnan Mundžić.

Organizator festivala je producentska kuća Stage Production. Projekt su podržali Turistička zajednica KS, Gradska uprava Grada Sarajeva, Ministarstvo okoliša i turizma FBiH, Ministarstvo unutrašnjih poslova KS, Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo, Ministarstvo kulture i sporta KS, Ministarstvo privrede KS, Općina Stari Grad, Općina Centar, Općina Novo Sarajevo, Općina Novi Grad, Općina Ilidža, Centar za kulturu Općine Centar, kao i brojni sponzori.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.