NavMenu

Nektar Puls Fest 28. i 29. juna u Nacionalnom parku Kozara

Izvor: eKapija Srijeda, 17.04.2019. 14:39
Komentari
Podeli

Ilustracija (Foto: Piotr Piatrouski/shutterstock.com)Ilustracija
Nektar Puls Fest biće održan 28. i 29. juna u srcu Nacionalnog parka Kozara, a osim nestvarnog prirodnog ambijenta, nadaleko poznate tradicionalne i domaće hrane i pića, okupiće najveća regionalna muzička imena, te svim generacijama prirediti atmosferu za pamćenje.

Krajem juna na Kozaru stižu Električni Orgazam, Partibrejkersi, Kerber, Fijasko, Kepa & Free Spirits (SMAK), S.A.R.S i Psihomodo Pop.

Osim koncerata, svim posjetiocima ponudiće zanimljiv dnevni sadržaj u prirodi - prilagođen pojedincima i porodicama.

Priroda koja oduzima dah, hrana i piće poznati po svom kvalitetu i autentičnosti, bezvremenski hitovi regionalnih muzičara, još uvijek besplatan kamp sa oko 10.000 mjesta, dostupan i obezbjeđen besplatan parking za oko 5.000 automobila, organizovan prevoz, te uređena infrastruktura, nakon samo 2 izdanja – festival svrstavaju u sam vrh regionalne festivalske ponude.

Posebnu dobrodošlicu 28. juna, Nektar Puls Fest će prirediti svim bajkerima, za koje je obezbijeđen i advekvatan parking prostor i druge pogodnosti. Ovogodišnji partner u organizaciji je Moto klub Otpisani iz Prijedora.

Festivalske ulaznice po cijeni od 15 KM (jednodnevna) i 25 KM (dvodnevna) su u prodaji putem servisa www.kupikartu.ba. Informacije o paketima, ulaznicama i prodajnim mjestima su na društvenim mrežama (@PulsFest) i na www.pulsfest.com.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.