Izvor: eKapija | Srijeda, 17.04.2019.| 14:39
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Nektar Puls Fest 28. i 29. juna u Nacionalnom parku Kozara

Ilustracija (Foto: Piotr Piatrouski/shutterstock.com)
Nektar Puls Fest biće održan 28. i 29. juna u srcu Nacionalnog parka Kozara, a osim nestvarnog prirodnog ambijenta, nadaleko poznate tradicionalne i domaće hrane i pića, okupiće najveća regionalna muzička imena, te svim generacijama prirediti atmosferu za pamćenje.

Krajem juna na Kozaru stižu Električni Orgazam, Partibrejkersi, Kerber, Fijasko, Kepa & Free Spirits (SMAK), S.A.R.S i Psihomodo Pop.

Osim koncerata, svim posjetiocima ponudiće zanimljiv dnevni sadržaj u prirodi - prilagođen pojedincima i porodicama.

Priroda koja oduzima dah, hrana i piće poznati po svom kvalitetu i autentičnosti, bezvremenski hitovi regionalnih muzičara, još uvijek besplatan kamp sa oko 10.000 mjesta, dostupan i obezbjeđen besplatan parking za oko 5.000 automobila, organizovan prevoz, te uređena infrastruktura, nakon samo 2 izdanja – festival svrstavaju u sam vrh regionalne festivalske ponude.

Posebnu dobrodošlicu 28. juna, Nektar Puls Fest će prirediti svim bajkerima, za koje je obezbijeđen i advekvatan parking prostor i druge pogodnosti. Ovogodišnji partner u organizaciji je Moto klub Otpisani iz Prijedora.

Festivalske ulaznice po cijeni od 15 KM (jednodnevna) i 25 KM (dvodnevna) su u prodaji putem servisa www.kupikartu.ba. Informacije o paketima, ulaznicama i prodajnim mjestima su na društvenim mrežama (@PulsFest) i na www.pulsfest.com.Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.