NavMenu

Rogatica na ljeto dobija novo kupalište

Izvor: Glas Srpske Petak, 30.03.2018. 10:34
Komentari
Podeli
Rogatica (Foto: opstinarogatica.com)Rogatica
Radnici i mehanizacija Romanija-puteva, zahvaljujući pogodnim vremenskim prilikama, uveliko rade na izgradnji gradskog kupališta u Rogatici.

- Nastavili smo tamo gdje smo jesenas stali zbog zime. Gradimo pomoćni objekat u kojem će biti smješteni zaposleni, svlačionice, ambulante, magacini i ostale prateće prostorije - rekao je šef radilišta Stevan Batinić.

Naglasio je da se trenutno grade nosači buduće zgrade, čijom će izgradnjom biti okončani ranije ugovoreni i najvećim dijelom plaćeni radovi iz prve faze izgradnje gradskog kupališta.

S obzirom na to da se prva i buduća druga faza u nekim segmentima preklapaju, sa prvom fazom će biti odrađeni i neki dijelovi druge, a ako ne bude nekih nepredviđenih okolnosti, među kojima su na prvom mjestu obezbjeđenje izvora finansiranja, očekuje se da će do ljeta kupalište moći da primi prve kupače.


Načelnik Rogatice Milorad Jagodić je rekao da završiti kupalište uz, neizbježno, novo zaduženje opštine, koja se već za te namjene, putem emisije obveznica, zadužila za 900.000 KM.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.