NavMenu

Najava 14.izdanja "Društva znanja" na TV OBN, za subotu 08.11.2008

Izvor: eKapija Petak, 07.11.2008. 12:14
Komentari
Podeli

14.izdanje emisije "Društva znanja" tematski se bavi događajima koji se odnose na informatizaciju društva u BiH, pa je ekipa emisije propratila dva važna događaja. Jedan je Međunarodni simpozij o telekomunikacijama BIHTEL koji se tri dana održavao u Sarajevu a bio posvećen mrežama treće generacije i njihovom razvoju u regionu.

Drugi je "Noć BH Telecoma" koja je obilježena u ozračju značajnih promjena koje ove kompaniju očekuju u nekoliko narednih godina a odnose se na uvođenje objedinjenih telekom usluga. "Društvo znanja" donosi i najnovije vijesti iz svjetske nauke u svojoj posebnoj rubrici, predstavlja novu knjigu iz oblasti genetike u izdanju Instituta za genetički inženjering i biotehnologiju pod nazivom "Citogenetičke metode i njihova primjena u medicini".

Kao i u svakom izdanju, "Društvo znanja" posebnu pažnju posvećuje najnaprednijem telekom operatoru u BiH, BH Telecomu pa će u rubrici "Minute BH Telecoma" moći saznati više o podršci koju mogu dobiti putem Centra za podršku korisnicima BH Mobile, pogledati redovan sedmični osvrt na razvoj telekomunikacija koji je ovaj put posvećen novom digitalnom dobu po mjeri svijeta.

Tu je i nastavak nagradne igre u kojoj BH Telecom dodjeljuje šest vrijednih nagrada. "Društvo znanja" je na programu TV OBN subotom u 15 sati i 20 minuta, a reprizno srijedom u 14 sati i 35 minuta.

E-mail redakcije je dz@fotoart.ba

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.