NavMenu

Gdje na jednom mjestu da pronađete sve tendere iz Vaših oblasti?

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 20.11.2017. 11:40
Komentari
Podeli
(Foto: MaxxiGo/shutterstock.com)
Do sada ste na eKapiji najčešće u dnevnim biltenima pratili tendere iz svojih oblasti. Tu ste dobijali novoobjavljene tendere, ali i izmjene u dokumentaciji, za svaki važeći tender. Niste imali stranicu gdje biste ih vidjeli sve zajedno.

Sada je imate, to je stranica Moji tenderi.

Pažljivo smo je dizajnirali i nadamo se da ćete ubuduće tendere u dnevnim biltenima pratiti samo kao kontrolu, a da će ovo biti stranica na koju ćete se vraćati svakodnevno, pa čak i više puta dnevno.

Tako ćete biti u prilici da imate ažurnost "u sat",a ne "u dan".

Na toj stranici ćete moći u svakom trenutku da pogledate najnovije objavljene tendere, kao i izmjene na prethodno objavljenim, moći ćete da naglasite da su vam neki tenderi izuzetno važni i da želite da ih posebno pratite, neke ćete označiti kao potpuno neinteresantne (i time ćete olakšati sebi pregled interesantnih), vodićete računa kroz ovu stranicu da Vam ne isteknu rokovi za učešće, a pored nabavki, moći ćete tu da gledate i ponude, planove nabavki, grantove/konkurse, prethodna obavještenja i pobjede na tenderima – sve iz Vaših oblasti!

Moji tenderi se nalaze na stranici Moja eKapija.

Sugerišemo Vam da uvijek, kada uđete na stranicu, ponovite ova tri koraka:

1. Pogledajte novoobjavljene tendere i uklonite one koje Vas ne zanimaju, a posebno označite one koji Vas jako interesuju i kod kojih ne želite ništa da propustite

2. Pogledajte potom sve novoobjavljene izmjene dokumentacije u prethodno objavljenim tenderima.

3. Provjerite da nekim tenderima ne istekne rok, a da Vi niste poslali ponudu.

Korak 1. Pogledajte novoobjavljene tendere iz Vaših oblasti

Predlažemo da prvo, u tabeli "Rezultati pretrage tendera iz mojih oblasti" pogledate sve aktivne raspisane nabavke po Vašem profilu i teritoriji. Oni su poređani tako da su na vrhu, obilježeni crnom bojom (boldirano), oni tenderi koji su upravo objavljeni, to jest, oni koje niste vidjeli kada ste prethodno ulazili u Moje tendere.

Sugerišemo Vam da prvi put uđete na ovu stranicu kada budete imali više vremena i da inicijalno uložite trud u obilježavanje tendera koji Vas ne zanimaju (klikom na "korpu", tender se uklanja sa liste aktuelnih), jer ćete kod svakog narednog ulaska pratiti mnogo manju listu, a i u dnevnim biltenima nećete dobijati informacije o izmjenama na neinteresantnim tenderima.

Sve tehničke detalje i uputstva ćete pronaći pored naslova "Rezultati pretrage tendera iz mojih oblasti", kada kliknete na "?"

Korak 1a: Vama izuzetno važni tenderi – Vaši "favoriti"

Pregledajte ponuđenu tabelu tendera, pročitajte kod nekih tendera i detalje, pa one koje posebno želite da pratite ubuduće, obilježite u polju "Favoriti". Ti tenderi će ubuduće biti na vrhu stranice Moji tenderi, u posebnoj tabeli koja se zove "Tenderi koje pratim - Moji favoriti", a ako želite, na mail će Vam za njih stizati posebna obavještenja i upozorenja, kad god se objavi neka izmjena.

Korak 2. Pratite koji tenderi su dobili izmjene dokumentacije

Potom Vam sugerišemo da u "Rezultati pretrage tendera iz mojih oblasti" kliknete na "Izmijenjen", pa će Vam se u tabeli poređati tenderi, tako da na vrhu vidite najnovije izmjene u ranije objavljenim tenderima.

Korak 3. Ne dozvolite da Vam kod nekog tendera istekne rok, a da niste konkurisali

U "Rezultati pretrage tendera iz mojih oblasti" kliknete na "Važi do" i tako ćete izbjeći da neki tender istekne, a da niste reagovali svojom ponudom. Mi ćemo Vas na njih upozoravati crvenom bojom na datumima isteka roka, a na vrhu će biti oni kojima rok – samo što nije istekao.

Sigurni smo da će Moji tenderi biti još jedna, Vaša – dnevna navika uspješnih!

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.