NavMenu

Glavne ulice u Trebinju uskoro pod kamerama - U toku prijave na tender za instalaciju opreme

Izvor: eKapija Četvrtak, 16.11.2017. 14:19
Komentari
Podeli
Trebinje (Foto: Teodora Brnjoš)Trebinje
Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i gradonačelnik Trebinja Luka Petrović poručili su danas (16. novembra) nakon zajedničkog sastanka da je bezbjednosna situacija u ovom gradu dobra, ali da će zbog sigurnosti građana i zaštite imovine grad uskoro biti pokriven kamerama, prenosi portal Hercegovina press.

Video nadzor će početkom iduće godine biti postavljen u gradskom parku, a potom i na glavne gradske ulice. Tender za nabavku kamera je raspisan, a najpovoljniji ponuđač biće poznat do kraja godine.

U parku će biti instalirano 40-ak profesionalnih kamera za šta je izdvojeno oko 200.000 KM.


Video nadzor će biti u vlasništvu Grada Trebinja, a kontrolu nad kamerama imaće trebinjska policija.

U Trebinju je prošle godine bilo instalirano šest probnih kamera, koje su ubrzo uklonjene zbog, niza neregularnosti koje su pratile izbor ponuđača i nadzor nad kamerama u koji policija nije imala uvid, navodi Hercegovina press


Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.