NavMenu

Vodeći svjetski menadžeri stižu u Skoplje - Samit "Makedonija 2025" biće održan 20. i 21. oktobra

Izvor: Promo Petak, 30.09.2016. 11:00
Komentari
Podeli

Skoplje će 20. i 21. oktobra biti domaćin petog Samita "Makedonija 2025". Samit predstavlja dinamičnu platformu za prenos znanja, na kojoj će eksperti iz više oblasti diskutovati o temama kao što su biznis, tehnologija i ekonomski razvoj. U prethodnim izdanjima, ovoj događaj privukao je više od 300 investitora, preduzetnika i menadžera iz više od 30 zemalja, koji su u profesionalnoj atmosferi sticali poznanstava i otvarali mogućnosti za saradnju.

Ono što ostavlja utisak o Samitu je učestvovanje predstavnika poznatih svjetskih kompanija, organizacija i finansijskih institucija kao što su Motorola, Blackstone grup, Philips, Boeing, Cognizant, Nokia, Mind Tree, Kinross Gold Corporation, McKinsey & Company , Lufthansa, Wizz Air, Oracle, SAP, Panasonic, Societe Generale, General Electric, Hatch, Redknee i mnogo drugih, visoko rangiranih kompanija.

Samit je isto tako biznis zajednici Makedonije predstavio neke od najuticajnijih izvršnih direktora i biznis mentora, kao što su Heri Krejmer (Harry Kraemer) – bivši izvršni direktor Baxter International i profesor Kelog škole za menadžment i glavni rukovodilac ljudskim resursima Unilever-a i sadašnji rukovodilac portfolijima Blackstone grupe – Sendi Og (Sandy Ogg).

Samit prenosi i znanje poznatih profesionalaca sa Balkana kao što su Branko Bogunović iz kompanije Horvat, Gazmend Kadriu – izvršni direktor Union banke u Albaniji, Mario Šerić – hrvatski ekspert za turizam i vlasnik MarCon-a, Sonja Šmuc – izvršni direktor Asocijacije menadžera Slovenije, i mnogo drugih.

Ovogodišnji glavni govornik Samita biće Gurudut Banavar, zamjenik predsjednika prestižnog istraživačkog centra IBM-a - Watson.

Samit "Makedonija 2025" održaće se u Skoplju 20. i 21. oktobra u novom Hotelu Marriott na trgu Makedonija.

Da biste bili dio ovog događaja pozivamo Vas da se registrujete na veb strani organizacije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Energija

Obnovljivi izvori energije budućnost energetskog sektora u Bosni i Hercegovini

Drugog dana Energetskog samita 2024 na dva panela se diskutiralo o dvije važne teme iz oblasti obnovljivih izvora energije. Na panelu pod nazivom "Investiranje u postrojenja na obnovljive izvore energije", naglasak je stavljen na izazove i mogućnosti ulaganja u postrojenja koja koriste obnovljive izvore energije i mogućnosti trgovine električnom energijom u Bosni i Hercegovini. Također se govorilo i o razvojnim projektima obnovljivih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.