NavMenu

Međunarodna konferencija "Logističke usluge i rješenja" 10. juna u Banjaluci

Izvor: eKapija Srijeda, 01.06.2016. 09:09
Komentari
Podeli
(Foto: A. and I. Kruk/shutterstock.com)
Banjaluka College orgаnizuje Drugu Međunarodnu logističku konferenciju pod nazivom "Logističke usluge i rješenja". Коnferencija će biti održana 10. juna 2016. godine na BLC-u u Banjaluci.

Kako su saopštili organizatori, osnovni cilj konferencije je da se okupe domaći i međunarodni stručnjaci i eksperti iz oblasti logistike, špedicije, transporta i distribucije proizvoda; da se sagledaju novi trendovi, iskustva, problemi i rješenja u logistici i lancima snabdijevanja.

Na konfrenciji će biti predstavljeni rezultati najnovijih istraživanja i dostignuća u razvoju logističkih usluga i rješenja. Posebna pažnja će biti posvećena praktičnim iskustvima i primjerima dobre logističke prakse u različitim kompanijama u zemlji i regionu. Cilj je da se kroz stručne radove i primjere dobre logističke prakse steknu nova i inoviraju postojeća logistička znanja. Osnovni moto konferencije je da se uči od najboljih.


Ideja je da se povežu različite kompanije iz regiona i da se kroz B2B sastanke uspostave novi kontakti i poslovne veze.

Više detalja o konferenciji u PDF dokumentu.


Preuzmite PDF dokument



Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.