NavMenu

Puštanje u funkciju crpne stanice "Đurići" na rijeci Savi kod Brčkog - 900.000 KM

Izvor: Nezavisne novine Petak, 01.07.2005. 10:59
Komentari
Podeli
Za sanaciju i rekonstrukciju građevinskih objekata i opreme crpne stanice "Đurići" na rijeci Savi u brčanskom selu Vučilovac, nadležna entitetska ministarstva za upravljanje vodama i Vlada Brčko distrikta obezbijedili su oko 900.000 KM. Šef Odjeljenja za poljoprivredu Vlade Brčko Distrikta, Pejo Mendeš najavio je da će se crpna stanica "Đurići" staviti u funkciju najkasnije do kraja septembra. Učešće Brčko Distrikta u ovoj investiciji iznosi 18% od ukupne vrijednosti. Uz zaštitu od poplava povratničkog sela Vučilovac i naselja u zaleđu, puštanjem u rad ove crpne stanice biće zaštićeno oko 10.000 hektara oraničnih površina od oborinskih voda.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.05.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Arapi grade apartmane na Trebeviću na mjestu nekada popularnog Doma invalida

Prije nekoliko dana počela je gradnja još jedne stambene zgrade na Trebeviću iznad Sarajeva, a riječ je o zgradi u kojoj će se, kako navodi portal BiznisInfo.ba, nalaziti apartmani za prodaju. Objekat će biti izgrađen na mjestu nekadašnjeg Doma invalida, koji je do devedesetih bio popularno okupljalište Sarajlija, piše BiznisInfo.ba. Objekat je nakon devedesetih devastiran, a kasnije su se ovdje godinama nalazile ruševine i bio je van

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.