NavMenu

Filijala "Wiener osiguranja" u Banjaluci na novoj adresi

Izvor: eKapija Četvrtak, 12.05.2016. 13:58
Komentari
Podeli
Filijala "Wiener osiguranja" u Banjaluci je danas počela da radi na novoj lokaciji, u Ulici Prvog krajiškog korpusa 10.

Kako stoji u saopštenju ove osiguravajuće kuće, novi prostor banjalučke filijale je lakše dostupan klijentima, opremljen je u skladu sa najmodernijim standardima, te ima obezbijeđen parking za klijente. Takođe, dodatno je zaposleno osam mladih ljudi, koji su dobili priliku da karijeru započnu u jednoj od najvećih osiguravajućih grupacija u regionu.

- Grad Banjaluka predstavlja stratešku regiju za naše poslovanje i shodno planovima za širenje i modernizaciju naše mreže poslovnica, Filijala Banja Luka je preseljena u novi i moderni poslovni prostor, koji je veoma pristupačan za klijente. Na ovaj način želimo da klijentima omogućimo bolje korisničko iskustvo i veći nivo usluga, te da na ovaj način odgovorimo na sve zahtjeve klijenata. Ovom prilikom smo spremili i posebnu akciju do 50% popusta na auto kasko osiguranje i gratis asistenciju pomoć na putu - izjavio je Ognjen Aleksić, izvršni direktor prodaje "Wiener osiguranja".


Ova specijalna akcija traje od 12. do 31. maja 2016. i može se iskoristiti isključivo u Filijali Banja Luka.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Energija

Obnovljivi izvori energije budućnost energetskog sektora u Bosni i Hercegovini

Drugog dana Energetskog samita 2024 na dva panela se diskutiralo o dvije važne teme iz oblasti obnovljivih izvora energije. Na panelu pod nazivom "Investiranje u postrojenja na obnovljive izvore energije", naglasak je stavljen na izazove i mogućnosti ulaganja u postrojenja koja koriste obnovljive izvore energije i mogućnosti trgovine električnom energijom u Bosni i Hercegovini. Također se govorilo i o razvojnim projektima obnovljivih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.