NavMenu

Firme iz BiH pozvane na susrete sa malezijskim dobavljačima

Izvor: eKapija Utorak, 29.09.2015. 08:39
Komentari
Podeli
(Foto: Brian A Jackson/shutterstock.com)
Trgovinski ured Ambasade Malezije (Matrade) obavijestio je Vanjskotrgovinsku komoru Bosne i Hercegovine da će se 9. International Trade Malezija "INTRADE 2015" održati u Kuala Lumpuru od 4. do 7. novembra 2015. godine, saopšteno je na sajtu komore.

U okviru manifestacije "INTRADE 2015", Malezijska agencija za promociju izvoza će organizirati dolaznu misiju kupaca i tim povodom pozivaju sve kompanije članice VTK BiH da se 4. novembra 2015.godine u Kuala Lumpuru sastanu sa malezijskim proizvođačima i izvoznicima koji će izlagati na FACIT@INTRADE.

Ciljni sektor manifestacije je modna industrija i srodni proizvodi, i to:

a) Odjeća i modni dodaci;
b) Tekstil;
c) Obuća i nakit;
d) Kozmetika i osobna njega

Kompanije koje budu učestvovale u poslovnim susretima (kupci) imaju pravo na besplatan smještaj i prevoz sa aerodroma. Kupci dizajnirane odjeće imaju pravo na besplatan smještaj za 6 dana i 5 noći, dok kupci ostalih proizvoda imaju pravo na besplatan smještaj za 4 dana i 3 noći.


Sve zainteresovane kompanije mogu popuniti i dostaviti prijavni obrazac s jasnom naznakom o proizvodima/uslugama za koje su zainteresirani što je prije moguće a najkasnije do 2. oktobra 2015. godine uredu "Matrade"-a na e- mail warsaw@matrade.gov.my.

Više informacija na www.intrademalaysia.my i www.malaysiafashionweek.my.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Energija

Obnovljivi izvori energije budućnost energetskog sektora u Bosni i Hercegovini

Drugog dana Energetskog samita 2024 na dva panela se diskutiralo o dvije važne teme iz oblasti obnovljivih izvora energije. Na panelu pod nazivom "Investiranje u postrojenja na obnovljive izvore energije", naglasak je stavljen na izazove i mogućnosti ulaganja u postrojenja koja koriste obnovljive izvore energije i mogućnosti trgovine električnom energijom u Bosni i Hercegovini. Također se govorilo i o razvojnim projektima obnovljivih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.