NavMenu

Vlada RS usvojila nacrt strategije integralnog upravljanja vodama

Izvor: eKapija Četvrtak, 22.01.2015. 14:39
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Vlada Republike Srpske usvojila je Nacrt strategije integralnog upravljanja vodama Srpske za period 2015-2024. godina, koji predstavlja strateški planski dokument od najvišeg značaja, kojim se zaokružuje dug proces strateškog planiranja u sektoru voda, prenio je RTRS.

- Strategija se bavi analizom dostignutog nivoa organizacije, upravljanja vodama u svim oblastima korišćenja voda, zaštite od voda i zaštite voda i finansiranja sektora voda - saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

U saopštenju se dodaje da je bazni princip da se svi sistemi planiraju i realizuju kao integralni sistemi, kojima se simultano rješavaju svi problemi korišćenja, uređenja i zaštite voda.


Vlada Srpske prihvatila je i Informaciju o prikupljanju i utrošku namjenskih sredstava od vodnih naknada u prošloj godini od Javne ustanove "Vode Srpske", opština i gradova, te Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost, prenosi RTRS.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.