NavMenu

Rudo dobilo novu sportsku dvoranu

Izvor: eKapija Utorak, 04.11.2014. 11:28
Komentari
Podeli
(Foto: opstinarudo.com)
Načelnik opštine Rudo Rato Rajak juče je svečano otvorio sportsku dvoranu u toj opštini, saopšteno je na zvaničnom sajtu.

Rajak je istakao značaj ovog objekta za sve ljubitelje sporta i žaljenje što su mnoge generacije morale da treniraju u školskoj sali. On je izrazio nadu da će rezultati sportista iz Rudog ubuduće biti sigurno još bolji.


Nakon otvaranja, građani opštine Rudo uživali su u turniru u malom fudbalu.

Vrijednost izgradnje sportske dvorane u Rudom ranije je procijenjena na 90.000 KM, a radove je izvodila firma "Let" iz Rogatice.






Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Energija

Obnovljivi izvori energije budućnost energetskog sektora u Bosni i Hercegovini

Drugog dana Energetskog samita 2024 na dva panela se diskutiralo o dvije važne teme iz oblasti obnovljivih izvora energije. Na panelu pod nazivom "Investiranje u postrojenja na obnovljive izvore energije", naglasak je stavljen na izazove i mogućnosti ulaganja u postrojenja koja koriste obnovljive izvore energije i mogućnosti trgovine električnom energijom u Bosni i Hercegovini. Također se govorilo i o razvojnim projektima obnovljivih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.