EUROMARKET d.o.o. Brčko Distrikt BiH


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
EUROMARKET d.о.о. za proizvodnju, promet i usluge Brčko Distrikt BiH
ADRESA
Pere Zrelca 13, 76100 Brčko Distrikt BiH
Odgovorno lice
Stevo Zelenović, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Opis djelatnosti
Firma EUROmarkeT d.o.o. Brčko, osnovana je 1999. godine.

Euormarket d.o.o. bavi se odabirom, nabavkom, prodajom i servisiranjem pumpi Grundfos, kao i njihove prateće opreme. Dvije godine od osnivanja postaje i nihov ugovorni serviser na prostoru Bosne i Hercegovine, jedan od tri servisera. Sa povećanjm posla, povećava se i broj zaposlenih, sa dva radnika po osnivanju, povećava se i inženjerski i servisni kadar. Firma se odlučuje za stipendiranje jednog studenta elektro tehnike, koga po završetku studija zapošljava u svoje redove.

Godine 2003. posao se širi na još dobavljača, kako pumpi, tako i prateće opreme. Sa, nekada, jednim inostranim obavljačem započinje posao sa još četiri firme. Samim tim i broj zaposlenih, mladih ljudi raste.

Počinje proizvodnju elektro i upravljačkih ormara za sve vrste zaštite elektromotora (zaštita od kratkog spoja, preopterećenja, zaštita pumpi od rada na suvo, nestanka i nesimetrije faznih napona, i dr), u sopstvenim pogonima. Ormari su mehaničke zaštite IP 54, sa atestom. Isporučuju se kompletno ožičeni, ispitani i testirani u našem proizvodnom pogonu. Uz ormare isporučuje još i tehničku dokumentaciju za njegovo povezivanje.

Zaokružena je cjelina od odabira, projektovanja, nabavke, isporuke, montaže, puštanja u rad, preko servisiranja u garantnom i vangarantnom roku. Imena koja, svojim proizvodima, stoje iza EUROmarkeT-a su Grundfos, Espa, Speroni, Pedrollo, Ebara, Sumoto, ZDS i MZT, a po potrebi i druge. Imena iz elektro dijela su Danfoss, ABB, Siemens, Yokogawa, VEGA, K-PATENTS, JCT, BADOTHERM group, PR electronica, ECM, SEKO, BONETTI, SEIKO, RTK, PROCESS SENSORS, Tehinsorbis.

Euromarket d.o.o. posjeduje originalnu Grundfos-ovu ispitnu stanicu, sa zatvorenim tokom vode za simulaciju i ispitivanje rada monofaznih i trofaznih pumpi do 18,5 kW. EUROmarkeT se od nedavno bavi proizvodnjom mašina za sportske terene i travnate površine. Takođe EUROmarkeT je proširio svoju djelatnost tako što je postala zastupnik firme "Hanplast" iz Vladičinog Hana, koja se bavi proizvodnjom i postavljanjem plastenika i svom ostalom robom naprevljenom od plastike.

Euromarket ponuda:

- Pumpe
- Plastenici i PVC proizvodi
- Mašinogradnja
- Web sajtovi i dizajn