EUROMARKET d.o.o. Brčko Distrikt BiH


Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Firma EUROmarkeT d.o.o. Brčko, osnovana je 1999. godine.

Euormarket d.o.o. bavi se odabirom, nabavkom, prodajom i servisiranjem pumpi Grundfos, kao i njihove prateće opreme. Dvije godine od osnivanja postaje i nihov ugovorni serviser na prostoru Bosne i Hercegovine, jedan od tri servisera. Sa povećanjm posla, povećava se i broj zaposlenih, sa dva radnika po osnivanju, povećava se i inženjerski i servisni kadar. Firma se odlučuje za stipendiranje jednog studenta elektro tehnike, koga po završetku studija zapošljava u svoje redove.

Godine 2003. posao se širi na još dobavljača, kako pumpi, tako i prateće opreme. Sa, nekada, jednim inostranim obavljačem započinje posao sa još četiri firme. Samim tim i broj zaposlenih, mladih ljudi raste.

Počinje proizvodnju elektro i upravljačkih ormara za sve vrste zaštite elektromotora (zaštita od kratkog spoja, preopterećenja, zaštita pumpi od rada na suvo, nestanka i nesimetrije faznih napona, i dr), u sopstvenim pogonima. Ormari su mehaničke zaštite IP 54, sa atestom. Isporučuju se kompletno ožičeni, ispitani i testirani u našem proizvodnom pogonu. Uz ormare isporučuje još i tehničku dokumentaciju za njegovo povezivanje.

Zaokružena je cjelina od odabira, projektovanja, nabavke, isporuke, montaže, puštanja u rad, preko servisiranja u garantnom i vangarantnom roku. Imena koja, svojim proizvodima, stoje iza EUROmarkeT-a su Grundfos, Espa, Speroni, Pedrollo, Ebara, Sumoto, ZDS i MZT, a po potrebi i druge. Imena iz elektro dijela su Danfoss, ABB, Siemens, Yokogawa, VEGA, K-PATENTS, JCT, BADOTHERM group, PR electronica, ECM, SEKO, BONETTI, SEIKO, RTK, PROCESS SENSORS, Tehinsorbis.

Euromarket d.o.o. posjeduje originalnu Grundfos-ovu ispitnu stanicu, sa zatvorenim tokom vode za simulaciju i ispitivanje rada monofaznih i trofaznih pumpi do 18,5 kW. EUROmarkeT se od nedavno bavi proizvodnjom mašina za sportske terene i travnate površine. Takođe EUROmarkeT je proširio svoju djelatnost tako što je postala zastupnik firme "Hanplast" iz Vladičinog Hana, koja se bavi proizvodnjom i postavljanjem plastenika i svom ostalom robom naprevljenom od plastike.

Euromarket ponuda:

- Pumpe
- Plastenici i PVC proizvodi
- Mašinogradnja
- Web sajtovi i dizajn