NavMenu

Magija boja u srcu grada - Sarajevski hotel "Colors Inn" otvorio vrata prvim turistima

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 06.01.2014. 11:36
Komentari
Podeli

(Foto: Hotelcolorsinnsarajevo.com)

Hotel "Colors Inn" u centru Sarajeva otvorio je vrata prvim turistima u decembru 2013. godine. Smješten je u zgradi koja datira još iz austro-ugarskog perioda, u ulici Koševo 8.

Hotel "Colors Inn", kategorisan sa 4 zvjezdice, raspolaže sa 37 luksuznih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba.

Kreativno osmišljen restoran gostima daje osjećaj da se nalaze u prirodi. Tu je i vlastiti parking, što je, kako kažu iz ovog hotela, s obzirom na to da se nalazi u epicentru grada, od posebne važnosti.

Projektanti ovog zdanja uspjeli su zadržati poseban i specifičan arhitektonski duh dijela grada u kojem se hotel nalazi, ujedno ga oplemenjujući urbanim detaljima i bojama.

Novi sarajevski hotel je od glavne gradske saobraćajnice udaljen svega 200 m.

U neposrednoj blizini hotela se nalaze i BBI Shopping centar, sarajevski sinonim za stop-shop, banke, institucije i ambasade.

Pješačka gradska zona, koja počinje od spomenika "Vječna vatra", udaljena je od hotela tri minute hoda, dok leđa hotela čini Veliki park, legendarna zelena oaza i "pluća" grada Sarajeva. Nekoliko metara dalje je i drugi, raskošan park "Svjetlosti" kod Druge gimnazije.

Dio grada u kojem se hotel nalazi je vrlo bogat i autentičnim restoranima, kafe-barovima, umjetničkim galerijama, kinima. U udaljenosti od jednog kilometra, gostima hotela je na raspolaganju skoro cijela autohtona ponuda Sarajeva.

Ukoliko želite virtuelno prošetati ovim velelepnim zdanjem, možete preko ovog linka.

V. Dž.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.