NavMenu

NLB banka donirala 10.000 KM Univerzitetsko kliničkom centru RS

Izvor: Glas Srpske Srijeda, 09.03.2016. 08:04
Komentari
Podeli
(Foto: hxdbzxy/shutterstock.com)
NLB banka Banjaluka donirala je 10.000 KM za nabavku EKG aparata i bolničkog kreveta u Službi intenzivne medicine Univerzitetskog kliničkog centra RS.

Direktor NLB banke Banjaluka Radovan Bajić je rekao da je ova banka mnogo puta pomogla rad organizacija i institucija koje pružaju pomoć ugroženom stanovništvu.

- Ova donacija je nastavak našeg odgovornog pristupa prema zajednici u kojoj poslujemo i živimo i isto ćemo nastaviti i u narednim godinama - rekao je Bajić.


Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra RS Mirko Stanetić zahvalio je na donaciji, koja će pomoći u zbrinjavanju životno ugroženih pacijenata.

- Svaka podrška nam znači mnogo više od nominalne vrijednosti, jer unapređujemo kvalitet usluga koje pružamo pacijentima - kazao je Stanetić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

06.05.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Pozder: Tranzitni turizam šansa za Posavinu

Prilikom posjete Posavskom kantonu, federalna ministrica okoliša i turizma Nasiha Pozder istakla je u Odžaku, na sastanku s kantonalnim ministrom prometa, veza i zaštite okoliša Perom Radićem, da se tokom maja očekuje usvajanje zakona o proglašenju zaštićenih područja Bara Tišina i Bara Starača. Ova područja, kako je istaknuto u saopštenju Federalnog ministarstva okoliša i turizma, predstavljaju veliko prirodno bogatstvo i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.