NavMenu

Počela sanacija dijela obale Vrbasa u Banja Luci

Izvor: Nezavisne novine Subota, 21.09.2013. 09:41
Komentari
Podeli

(Foto: Suzana Obradović)
Sanacija dijela obale Vrbasa, odnosno na lokaciji kod Ronilačkog kluba "Buk", je počela.

- Ovaj dio obale Vrbasa počeli su uređivati prije dvije godine, međutim, došlo je do osipanja terena koje je prouzrokovao visok vodostaj rijeke, zbog čega su i zaustavljeni radovi - potvrdio je u petak Miroslav Mišković, predsjednik Ronilačkog kluba.

Prema njegovim riječima, biće rađen nasip kako ne bi dolazilo do ponovnog osipanja i nakon njegovog okončanja ovaj dio će moći koristiti građani za rekreaciju.

Iz Administrativne službe grada Banja Luke (ASBL) su rekli da radove na uređenju dijela obale Vrbasa izvodi preduzeće "Kozara putevi".

- Raspisan je bio tender nakon čega je izabran najpovoljniji izvođač radova, a rok okončanja istih nije još poznat - kazao je Milenko Šajić, portparol ASBL, dodajući da je grad za ove radove izdvojio 28.000 KM.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

07.05.2024.  |  Agro, Industrija

Hmelj donosi zaradu i do 15.000 EUR - U Srbiji ga malo ko gaji, iako su njive idealne

U Bačkom Petrovcu se tokom ljeta ubiraju plodovi hmelja i to je jedina lokacija na kojoj ova poljoprivredna kultura može da se gaji. Prošle godine, međutim, njom je posijano svega deset hektara. Svojevremeno je na petrovačkim oranicama pod ovom biljkom bilo 200 hektara, a u Vojvodini je zauzimao čak 1.500 hektara i imao tradiciju dugu 250 godina. Jedan od uzgajivača hmelja skrenuo je pažnju da pokrajina svake godine daje subvencije za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.