NavMenu

Cijena novih stanova u Federaciji BiH veća za 11,7%

Izvor: TIP.ba Petak, 23.08.2024. 08:23
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pavel L Photo and Video/shutterstock.com)Ilustracija

U Federaciji BiH prosječna cijena prodatih novih stanova u drugom tromjesečju ove godine u odnosu na 2023. godinu veća je za 11,7 posto, a u odnosu na drugo tromjesečje prošle godine veća je za 16,8 posto, saopšteno je iz Zavoda za statistiku FBiH.

Broj prodatih novih stanova u FBiH u drugom tromjesečju u ovoj godini odnosu na prosječan broj prodatih novih stanova lani manji je za 14,8 posto, a u odnosu na drugo tromjesečje za 8,7 posto.


Korisna površina prodatih novih stanova u drugom tromjesečju ove godine u odnosu na prošlu, manja je za 4,6 posto, a u odnosu na drugo tromjesečje veća je za 0,9 posto.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.09.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Ako želite da sačuvate srce, izbjegavajte ove namirnice - Jedna će vas posebno iznenaditi

Svako od nas svjestan je toga da su naše omiljene namirnice obično one koje nisu najzdravije za nas. To je jedna od najrazornijih životnih spoznaja, posebno zato što je prerađena hrana posebno dizajnirana da ima tako dobar ukus. Međutim, ako želite da napravite zdravije izbore ili ste zabrinuti za svoje zdravlje, poslušajte kardiologa Dejvida Vajlda, koji govori o tri vrste hrane i pića koje "stvarno pokušava" da izbjegne. Prerađeno

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.