NavMenu

"Express Courier" od danas ovlašteni zastupnik UPS-a najveće brze pošte

Izvor: eKapija Petak, 01.07.2011. 09:06
Komentari
Podeli

Kompanija "Express Courier" iz Sarajeva, od danas je ovlašteni zastupnik UPS-a za BiH najstarije i najveće brze pošte u svijetu koja svoje urede ima u više od 220 zemalja svijeta.

"Cilj nam je da klijentima u BiH pružimo najkvalitetniju moguću uslugu brze pošte u izvozu i uvozu u skladu sa standardima UPS-a", kažu za ekapija.ba u kompaniji "Express Courier", naglašavajući kako će u svojim nastojanjima imati svu moguću podršku UPS-a koja će se najviše vidjeti u oblasti tehničko tehnoloških rješenja vezanim za brzinu preuzimanja pošiljaka, praćenje, potvrdu o dostavi pošiljake, elektronskoj izradi dokumentacije potrebne za otpremu pošiljaka...

Usluga "Express Courier" je po sistemu "od vrata do vrata" sa najkraćim mogućim tranzitnim vremenom pošiljke.

"Pokrivamo kompletnu teritoriju Bosne i Hercegovine, te možemo odgovoriti svim zahtjevima u oblasti logističkih usluga, a posebno brze pošte", ističu u kompaniji.

Ono što "Express Courier" izdvaja od ostalih u prvom redu je predanost poslu, motiviranost i želja da klijentima u BiH pruže svjetski kvalitet usluge po prihvatljivim cijenama. Potom dolaze najbolja tehnološka rješenja, koja slanje pošiljaka čine vrlo jednostavnim.

"Cilj naše kompanije je da na našem tržištu postanemo lideri u oblasti expresne otpreme i dopreme pošiljaka. Svjesni smo da to možemo postići samo kvalitetom usluge", odlučni su u kompaniji "Express Courier".

Inače, Express Courier na tržištu BiH egtistira već godinu dana, a zahvaljujući mladom i perspektivnom timu dobila je i povjerenje UPS-a, kompanije utemeljene 1907. godine u SAD, čiji su prihodi u 2010. godini dostigli iznos od 49.6 milijardi dolara i čiji je dnevni promet 15.6 million pošiljaka.

E. Kokor

Komentari
Vaš komentar

Top priče

04.05.2024.  |  Finansije

Izvoz iz Srpske smanjen za 12,8%, prijeti otpuštanje radnika

Da proizvodnja i izvoz ne prestaju da padaju, pokazuje podatak da je u prvom tromjesečju ove godine iz Srpske na inostrano tržište otišlo za 12,8% manje robe u odnosu na isti period lani, dok je istovremeno uvoz povećan za 4,1% što, kažu upućeni, ekonomiju dovodi u dodatne probleme. Prema najnovijim podacima Zavoda za statistiku Republike Srpske, od januara do kraja marta ove godine, obim robne razmjene sa inostranstvom iznosio je 2,86

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.