NavMenu

VGT Road Assistance 24h: Zajednički projekt kompanija BIHAMK i VGT Osiguranja

Izvor: eKapija Petak, 03.06.2011. 15:14
Komentari
Podeli

Od 1. juna/lipnja 2011. godine, stupio je na snagu Ugovor o pružanju usluga "VGT Road Assistance 24h” za sve kasko osiguranike VGT Osiguranja..

VGT Road Assistance 24h predstavlja zajednički projekat kompanija BIHAMK d.o.o. i VGT Osiguranje d.d. U okviru navedenog projekta, BIHAMK pruža usluge u BiH i Evropi, te svi kupci/korisnici koji posjeduju kasko policu VGT Osiguranja ostvaruju pravo na usluge VGT Road Assistance 24h.

VGT Road Assistance 24h organizuje usluge pomoći na cesti i dodatne usluge na području BIH i Evrope. U okviru usluga pomoći na cesti spadaju: otklanjanje kvara na vozilu, te ukoliko se kvar ne može otkloniti na licu mjesta, vozilo se transportuje do zahtjevanog servisa. U slučaju saobraćajne/prometne nezgode, vozilo se također transportuje do mjesta prebivališta ili zahtjevanog servisa. U dodatne usluge spadaju: organizacija zamjenskog vozila, organizacija smještaja te i organizacija povratka kući/nastavka putovanja.

Korisnički broj telefona za "VGT Road Assistance 24h" koji je dostupan 24/7/365:

+387 33 282 116

Iz BIHAMK-a napominju da usluge VGT Road Assistance 24h ne mogu ostvariti vozila koja su odvezena do servisa bez prethodnog kontaktiranja Call Centra, također i vozila koja su sudjelovala u incidentima nastalim pod uticajem alkohola, droge ili drugih opojnih sredstava.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

07.05.2024.  |  Industrija, Građevina

U BiH pokrenuta najduža linija za proizvodnju termoizolacionih panela u Jugoistočnoj Evropi

Kompanija Disk iz Živnica izgradila je novu fabriku u kojoj je ovih dana zvanično pokrenuta najduža linija za proizvodnju termoizolacionih panela u ovom dijelu Evrope. – Zvanično smo pokrenuli najsavremeniju liniju proizvodnje termoizolacionih panela. Duga je 250 metara i nosi epitet najduže linije za proizvodnju termoizolacionih panela u Jugoistočnoj Evropi – naveli su iz kompanije na svom Instagram profilu. Ranije smo objavili da je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.