NavMenu

(RS)Plesni studio City Jazz Banja Luka - balet, tae-bo aerobik, hip-hop, break dance, electric boogie, latino-američki ples

Izvor: eKapija Srijeda, 09.03.2005. 12:00
Komentari
Podeli

Plesni studio CITY JAZZ Banjaluka osnovan je u septembru 2000.god. Okuplja djecu i omladinu radi zajedničkog druženja kroz ples te razvijanja drugarstva, tolerancije i takmičarskog duha.Na veliku radost ljubitelja plesa, u RS od 1998. godine postoje takmičenja u modernim plesovima u okviru APORS-a (Asocijacija plesnih organizacija Republike Srpske). Na samom početku rada studija bile su zasnovane samo neke vrste modernih plesova da bi se nedugo zatim studio pored savremenog baleta i tae-bo aerobika proširio i na sekciju hip-hopa, break dance-a i electric boogie. Već dvije godine u studiju je otvorena i sekcija latino-američkih i standardnih plesova.

  Članovi ovog studija su višegodišnji plesači koji su iza sebe ostavili odlične rezultate.Višestruki su državni prvaci u formacijama i pojedincima , neki su učestvovali na Svjetskim prvenstvima u Portorožu i Mariboru.Od početka rada do danas su najtrofejniji klub u RS i Bosni i Hercegovini sa najviše osvojenih prvih mjesta u svim kategorijama.

http://www.cityjazzstudio.com

Komentari
Vaš komentar

Top priče

06.05.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Do početka sezone BiH dobija jedan od najviših mostova u Evropi

U sklopu ubrzanog ciklusa izgradnje strateškog infrastrukturnog projekta, koji će generirati snažan ekonomski rast, do početka ljetne sezone BiH će dobiti još 11 kilometara autoceste, i to na samom jugu zemlje, a koja će se naslanjati na dvije već izgrađene dionice. Riječ je o dionici Počitelj-Zvirovići na kojoj se nalazi i kolosalni most Počitelj, inače najviši infrastrukturni objekt na koridoru, a sve bi, navodi u izjavi za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.