NavMenu

Od poslovanja do zadovoljstva uz bogatstvo izbora - Predstavljamo vam novi Tematski bilten eKapije

Izvor: eKapija Četvrtak, 23.03.2023. 10:49
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)

Od januara do novembra 2022. turisti su ostvarili 1.361.324 posjete u Bosni i Hercegovini, što je više za 53,5% i 2.990.960 noćenja, što je uvećanje za 43,2% u odnosu na isti period 2021. godine.

Uspjeh bilježi i region. Za prvih 11 mjeseci prošle godine u Srbiji je evidentirano ukupno 3,5 miliona turista ili 53,9% više nego u istom periodu 2021, a oko milion njih posjetilo je Beograd. Crna Gora je upisala sezonu iznad svih očekivanja.

U sezoni pred nama očekuju se ovakvi, ali i bolji rezultati.

Zbog toga vam predstavljamo tematski bilten "Turizam - Od poslovanja do zadovoljstva uz bogatstvo izbora" u kome ćete moći bliže da se upoznate sa biserima regiona i onim što nudi.

Sa Stefanom Savićem, direktorom hotela Sunce iz Sokobanje, razgovarali smo o ponudi u predstojećoj sezoni, ali i o aktuelnim investicijama, dok nam je Nikola Milić, osnivač i direktor HG Casa del Mare, otkrio tajnu poslovnog uspjeha u oblasti turizma u Crnoj Gori.

Predstavili smo kakav to potencijal ima cikloturizam u Boru i zbog čega bi ga trebalo razvijati. Otputovali smo na Uvac, gdje "Drveni raj" savršen odmor za sve ljubitelje prirode. Potom smo se spustili i do Crne Gore, gdje nam je kompanija Montenegro Concierge DMC ovu zemlju pokazala na sasvim drugačiji način.

U našem biltenu možete da se upoznate i sa vrhunskom ponudom hotela Zlatibor Mountain Resort & Spa, Pupin, Crystal, Tonanti, Falkensteiner.

Saznaćete i kakvu ponudu imaju Terme Ozren, Lukovska i Jošanička banja.

Za novu sezonu spremaju se i turističke organizacije Republike Srpske i Trebinja, u kojem se organizuje i čuveni Samit eneregetike SET, a naravno i Budva.

Kako nijedan turistički doživljaj nije potpun bez gastro segmenta, provjerite zbog čega bi trebalo da odete u restoran Sent Andrea ili da probate vina vinarije Aleksić, kao i rakiju firme Podrum iz Kruševca.

A za još bolje veze unutar tima, neophodan je tim bilding. Odaberite programe koje nudi Wild Serbia, kamp Highlander ili radionica Slikaj i Cirkaj.

Želimo vam lijepo putovanje kroz region!

Cjelokupan sadržaj biltena možete pogledati OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.