NavMenu

Najbolji restoran na svijetu bira se u Valensiji

Izvor: Vino & fino Srijeda, 01.03.2023. 14:56
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: LI CHAOSHU/shutterstock.com)Ilustracija
Restoran Geranium i dalje je zvanično najbolji restoran na svijetu, a ko će ga u 2023. skinuti sa trona saznaće se u junu.

Izbor najboljih restorana na svijetu, čuvena manifestacija "The World's 50 Best Restaurants", ove godine, najavili su prije nekoliko dana organizatori, održava se u Valensiji na istoku Španije. Cjenjeno nadmetanje najboljih svjetskih restoratera koje sponzorišu S. Pellegrino i Aqua Panna zakazano je za 20. jun, a odvijaće se na nekoliko lokacija.

Prošlogodišnji izbor održan je u Londonu, a za najbolji restoran na svijetu u 2022. godini izabran je Geranium u Kopenhagenu, na čijem je čelu slavni šef Rasmus Kofoed.

Po pravilima ustanovljenim od prije nekoliko godina, Geranium više ne može ponjeti titulu najboljeg, već će se automatski takmiči u kategoriji Najbolji od najboljih.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Za dvije godine i treća traka preko Romanije - Predstavljen projekat vrijedan 6 mil KM

U Gradskoj upravi Istočno Sarajevo juče je održana prezentacija glavnog projekta "Izgradnje dodatne trake za spora vozila na magistralnom putu M-19 (nova oznaka MI 114), dionica Podromanija–Sumbulovac, prevoj Romanija", koji bi trebalo da znatno olakša funkcionisanje saobraćaja na relaciji Sokolac-Pale, da omogući brži protok vozila i poboljša bezbjednost saobraćaja na ovoj, izuzetno frekventnoj, saobraćajnici. Vrijednost projekta je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.