NavMenu

Počeli prvi radovi na budućem terenu sa umjetnom travom u Ilijašu

Izvor: eKapija Utorak, 28.06.2022. 13:18
Komentari
Podeli
(Foto: Nathan Rogers/unsplash)
Firma Niskogradnja Durmić počela je uređenje površine na budućem pomoćnom terenu sa umjetnom travom Gradskog stadiona u Ilijašu. Radovi se izvode u okviru I Faze ovog projekta.

U narednim danima se očekuju i ostali radovi na uređenju, kako površine tako i atletske staze u okviru ovog pomoćnog stadiona, prenosi portal Ilijas.net.


Osim ovih radova Niskogradnja Durmić uređuje i lokalni put odnosno pješačku stazu pored stadiona koju koriste građani Podlugova kako bi došli do Ilijaša.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.05.2024.  |  Vijesti

Više od 1 mil USD bespovratno za 8 najboljih lokalnih uprava

U 30 partnerskih općina i gradova Projekta općinskog okolišnog upravljanja MEG2 počeo je drugi ciklus mjerenja napretka, odnosno proces nezavisne evaluacije rezultata u odnosu na procijenjeno stanje iz aprila 2023. godine, prenijela je na svom veb sajtu Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH. Napredak će se mjeriti u tri oblasti:- upravljanje razvojem- odgovornost i participativno donošenje odluka- upravljanje uslugama

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.