NavMenu

Direkciji za izgradnju i razvoj Grada Bijeljina prva nagrada na Salonu urbanizma u Kragujevcu

Izvor: eKapija Utorak, 24.11.2020. 10:58
Komentari
Podeli

(Foto: Grad Bijeljina)
Na nedavno održanom 29. Salonu urbanizma u Kragujevcu, Direkcija za izgradnju i razvoj Grada Bijeljina osvojila je prvu nagradu u kategoriji 3 – generalni urbanistički planovi i planovi generalne regulacije, prenio je zvanični gradski sajt.

Stručni tim bijeljinske Direkcije na čijem čelu su bili koordinatori Branka Blagojević, diplomirani inženjer arhitekture i Stevan Čukić, diplomirani prostorni planer, ove godine se predstavio sa Urbanističkim planom Grada Bijeljina, o kojem je eKapije pisala, a koji možete da pročitate na ovom linku.

Salon urbanizma u Kragujevcu je tradicionalna godišnja manifestacija Udruženja urbanista Srbije koja predstavlja smotru najznačajnijih, aktuelnih ostvarenja u oblasti prostornog i urbanističkog planiranja, urbanističkog projektovanja i realizacija.

Ovogodišnji salon održan je u izmijenjenim okolnostima i drugačijem formatu zbog trenutne epidemiološke situacije, a domaćin je bio Grad Kragujevac i JP Urbanizam Kragujevac. Bilo je prijavljeno 135 radova iz Srbije, BiH, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Slovenije.


Direkcija za izgradnju i razvoj grada Bijeljina tradicionalno učestvuje na ovoj prestižnoj manifestaciji. Prethodnih godina osvojili su i prvu nagradu za urbanistički projekat Lokacija 2 u okviru Regulacionog plana Centar grada – Kompleks Manastira Sv. Vasilija Ostroškog, treću nagradu za idejno urbanističko rješenje uređenja prostora kasarne u Bijeljini i prvu nagradu za Prostorni plan Grada Bijeljina, saopšteno je na sajtu grada.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.