NavMenu

Otvoreni prelazi za pogranični promet između BiH i Hrvatske

Izvor: Glas Srpske Četvrtak, 15.10.2020. 12:17
Komentari
Podeli

(Foto: Rafal Olkis/shutterstock.com)
Granični prelazi za pogranični promet između BiH i Hrvatske otvoreni su jutros u 6.00 časova, potvrdio je Srni savjetnik direktora Granične policije BiH Svevlad Hofman.

On je rekao da su granični prelazi otvoreni u skladu sa sporazumom između BiH i Hrvatske o pograničnom prometu iz 2013. godine, te da će se prelasci odvijati na osnovu ovog sporazuma i važećih zakonskih propisa.

Ranije je iz Granične policije BiH saopšteno da su razlozi za otvaranje graničnih prelaza olakšanje prelaska granice s obzirom na početak nove školske godine, te potrebe obavljanja privrednih i poljoprivrednih djelatnosti u pograničnim područjima.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

07.05.2024.  |  Agro, Industrija

Hmelj donosi zaradu i do 15.000 EUR - U Srbiji ga malo ko gaji, iako su njive idealne

U Bačkom Petrovcu se tokom ljeta ubiraju plodovi hmelja i to je jedina lokacija na kojoj ova poljoprivredna kultura može da se gaji. Prošle godine, međutim, njom je posijano svega deset hektara. Svojevremeno je na petrovačkim oranicama pod ovom biljkom bilo 200 hektara, a u Vojvodini je zauzimao čak 1.500 hektara i imao tradiciju dugu 250 godina. Jedan od uzgajivača hmelja skrenuo je pažnju da pokrajina svake godine daje subvencije za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.