NavMenu

FinConf konferencija okuplja svjetska imena finansijskog sektora od 26. do 28. maja

Izvor: eKapija+ Ponedjeljak, 25.05.2020. 10:19
Komentari
Podeli
(Foto: FinConf)
Međunarodna FinConf konferencija kao jedan od najznačajnijih biznis događaja u ovom dijelu Evrope, okupiće 40 najpoznatijih imena finansijskog sektora iz dvadeset zemalja svijeta.

FinConf online konferencija održaće se od 26. do 28. maja sa početkom u 10 časova putem Webex platforme. Eminentna imena, predstavnici institucija, kompanija, banaka, podijeliće posljednja saznanja, predstaviti inovacije i istraživanja kao i najaktuelnije trendove na domaćem i svjetskom tržištu kapitala i finansijskih usluga.

Konferenciju čine tri panel diskusije: Banking Regulation, Capital Markets i Digital Transformation.

FinConf konferencija je besplatna za sve zainteresovane, a organizatori savjetuju da svoje mjesto rezervišete na vrijeme i registrujete se putem link https://finconf.com/#register

- Zbog pandemije koronavirusa, poštujući sve preporuke ovogodišnju konferenciju prilagodili smo svim učesnicima i trenutnoj epidemiološkoj situaciji. FinConf konferencija se još jednom uvrstila na svjetsku mapu biznis događaja - kažu organizatori.

Više informacija o temama i predavačima možete pronaći OVDJE.

Firme:
Finconf
Komentari
Vaš komentar

Top priče

06.05.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Do početka sezone BiH dobija jedan od najviših mostova u Evropi

U sklopu ubrzanog ciklusa izgradnje strateškog infrastrukturnog projekta, koji će generirati snažan ekonomski rast, do početka ljetne sezone BiH će dobiti još 11 kilometara autoceste, i to na samom jugu zemlje, a koja će se naslanjati na dvije već izgrađene dionice. Riječ je o dionici Počitelj-Zvirovići na kojoj se nalazi i kolosalni most Počitelj, inače najviši infrastrukturni objekt na koridoru, a sve bi, navodi u izjavi za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.