NavMenu

Poziv proizvođačima iz BiH na sajam meda u Kataru

Izvor: eKapija Subota, 04.01.2020. 06:18
Komentari
Podeli
(Foto: Valentyn Volkov/shutterstock.com)
Treći međunarodni sajam meda 2020. koji se smatra najvećim tržištem specijaliziranim za med, održaće se u Kataru u periodu od 30. januara do 8. februara 2020.

Sajam je prilika da poduzeća izlože i promoviraju svoje proizvode u različitim kategorijama, kao i svega što se odnosi na trgovinu i proizvodnju meda. Poduzeća i subjekti koji žele sudjelovati na ovom sajmu mogu se prijaviti putem sljedeće veb stranice: http://honeymarket.souqwaqif.qa/indexen.html ili mejlom na: honeymarket2020@gmail.com. Mogućnost prijave je otvorena do 26. januara 2020. godine, a postupak prijave i sudjelovanja je besplatan.

Sajam će se održati na čuvenoj pijaci Souq Waqif – jednoj od najvažnijih i najpoznatijih turističkih područja, kao i omiljenoj destinaciji za zabavu i kupovinu u Kataru, saopšteno je iz Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Organizacioni odbor se obavezuje da će za svako poduzeće koje dolazi izvan Države Katar besplatno osigurati jednokrevetnu sobu sa doručkom u jednom od hotela Souq Waqifa, pod uslovom da poduzeće snosi troškove smještaja u slučaju da im trebaju dodatne sobe. Također će se osigurati popust od 40% na cijenu pošiljki izvezenih iz zemlje porijekla u Katar preko Qatar Airwaysa, kao i prijevoz i mjesto za uvezenu robu i materijale koji će se koristiti na sajmu.

Organizacioni odbor se obavezuje da će osigurati prevoz od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma svim učesnicima koji dolaze izvan Katara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

06.05.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Do početka sezone BiH dobija jedan od najviših mostova u Evropi

U sklopu ubrzanog ciklusa izgradnje strateškog infrastrukturnog projekta, koji će generirati snažan ekonomski rast, do početka ljetne sezone BiH će dobiti još 11 kilometara autoceste, i to na samom jugu zemlje, a koja će se naslanjati na dvije već izgrađene dionice. Riječ je o dionici Počitelj-Zvirovići na kojoj se nalazi i kolosalni most Počitelj, inače najviši infrastrukturni objekt na koridoru, a sve bi, navodi u izjavi za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.