NavMenu

Određen prostor za proširenje groblja Vraca u Istočnom Novom Sarajevu

Izvor: Glas Srpske Petak, 06.12.2019. 13:39
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Ariene Studio/shutterstock.com)Ilustracija
Opština Istočno Novo Sarajevo odredila je prostor za dalje proširenje groblja Vraca, ali je potrebno da se privede namjeni jer je obrastao visokim šibljem, izjavila je Srni direktor Komunalnog preduzeća za pogrebnu djelatnost Sveti Marko Branka Obućina.

Ističući da je prioritet preduzeća da blagovremeno obezbijedi nove parcele, Obućina je navela da je uz subvenciju opštine i vlastitim sredstvima ove godine pripremljen teren za oko 300 grobnih mjesta, od čega je za jedan dio izvršeno i betoniranje parcele, dok je nakon zime planiran nastavak radova.


- Potrebno je raditi i na unutrašnjem uređenju grobalja, poboljšanju kvaliteta usluga, obnavljanju voznog parka u skladu sa mogućnostima, te obezbijediti ono što je neophodno za normalno funkcionisanje - rekla je Obućina.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.05.2024.  |  Vijesti

Više od 1 mil USD bespovratno za 8 najboljih lokalnih uprava

U 30 partnerskih općina i gradova Projekta općinskog okolišnog upravljanja MEG2 počeo je drugi ciklus mjerenja napretka, odnosno proces nezavisne evaluacije rezultata u odnosu na procijenjeno stanje iz aprila 2023. godine, prenijela je na svom veb sajtu Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH. Napredak će se mjeriti u tri oblasti:- upravljanje razvojem- odgovornost i participativno donošenje odluka- upravljanje uslugama

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.