NavMenu

AC Food lansirao premium kremni namaz Maza

Izvor: NAP Četvrtak, 27.12.2018. 13:42
Komentari
Podeli
IlustracijaIlustracija
Novi proizvod kompanije AC Food iz Velike Kladuše, premium kremni namaz od lješnjaka Maza, našao se na policama oko 800 prodajnih mjesta u Bosni i Hercegovini, a uskoro će se prodavati i u nekim od poznatih inostranih trgovinskih lanaca. Riječ je o nekada dobro poznatom Agrokomercovom proizvodu ali sa unaprijeđenom recepturom. Kako je istakao Edo Numić, direktor Direkcije za marketing i razvoj AS Holdinga tim domaćih i internacionalnih eksperata i tehnologa radio je na receptu za Mazu.

- Proizvod koji je sada u prodaji je 14. verzija namaza koliko je napravljeno u pokušaju da se dobije najbolji okus. Na kraju smo uspjeli napraviti proizvod koji nije sličan najprodavanijim nego je 30 ili 40% bolji od njih.


Maza je premium proizvod izrađen od sastojaka vrhunske kvalitete s visokim procentom lješnjaka i bez palminog ulja. Na tržištu će biti dostupan u pakovanjima sa 20% i 30% lješnjaka, te u crunchy verziji sa hrskavim kuglicama žitarica. Maza za razliku od drugih proizvoda iste klase sadrži 30% manje šećera.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.05.2024.  |  Vijesti

Više od 1 mil USD bespovratno za 8 najboljih lokalnih uprava

U 30 partnerskih općina i gradova Projekta općinskog okolišnog upravljanja MEG2 počeo je drugi ciklus mjerenja napretka, odnosno proces nezavisne evaluacije rezultata u odnosu na procijenjeno stanje iz aprila 2023. godine, prenijela je na svom veb sajtu Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH. Napredak će se mjeriti u tri oblasti:- upravljanje razvojem- odgovornost i participativno donošenje odluka- upravljanje uslugama

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.