NavMenu

Podravka i Blanka Vlašić potpisali ugovor o sponzorstvu

Izvor: eKapija Petak, 27.03.2009. 10:59
Komentari
Podeli

Nakon uspješne osmogodišnje suradnje potpisan je novi ugovor o sponzorstvu s Blankom Vlašić. Ugovor su potpisali slavna visašica Blanka Vlašić i član Uprave Podravke Marin Pucar. Novim ugovorom o sponzorstvu Podravka, odnosno njezin brand Studena će u sljedeće dvije godine podržavati Blanku u njezinim novim sportskim dostignućima.

Obrativši se okupljenima, Blanka je zahvalila na povjerenju koje u nju polaže najveća hrvatska prehrambena kompanija. Odlučno je najavila kako joj je ono podstrijek da i dalje bude ustrajna u naporima kojima brani i pronosi boje Hrvatske diljem svijeta.

"Podravka me prepoznala na počecima moje karijere i silno sam joj zahvalna što je već tada imala vjere i nade svoju vodu Studenu vezati uz moje ime. Trudit ću se i dalje da opravdavam povjerenje koje mi je dano", napomenula je Blanka Vlašić. Dometnula je kako je entuzijazam i mar koji ona kao vrhunska sportašica ima primjetan i kod ljudi u Podravki koji su vezani uz Studenu.

Član Uprave Podravke Marin Pucar ustvrdio je kako Podravkinu prirodnu izvorsku vodu Studena odlikuju samo epiteti, baš kao i Blanku Vlašić. Uz zadovoljstvo što nastavljaju više nego uspješnu suradnju, kazao je:

"Podravka je najveća hrvatska prehrambena kompanija, pa želimo da se njezino ime uvijek pojavljuje i veže uz najbolje, a Blanka to i jest. Trudit ćemo se biti uvijek dobri, bolji, drugačiji od drugih i naši potrošači to prepoznaju. Drago nam je da Blanka ostaje s nama, odnosno da smo mi i dalje uz nju", kazao je član Uprave Podravke Marin Pucar.

Predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak napomenuo je kako se ime Podravka oduvijek vezalo samo uz najbolje.

"Potičemo izvrsnost i premda se ne možemo pohvaliti kako su trenutačno vremena u kojima radimo i živimo bezbrižna, želimo pokazati da ćemo poticati najbolje. Stoga mi je iznimno drago da i u ovim kriznim vremenima ostajemo uz izvrsne, a takva je Blanka", kazao je predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak.

Ovim se sponzorskim ugovorom produžuje uspješna suradnja između najuspješnije atletičarke i Podravke. Energična, samosvjesna i šarmantna Blanka uklapa se u koncept i filozofiju Studene. Podravka je prepoznala Blanku kao djevojku koja ostvaruje svoje želje uočivši njen potencijal za najviša sportska postignuća još prije osam godina. Produžetkom suradnje i dobrim rezultatima, Podravka i Blanka postavit će ljestvicu još više, navodi se u saopćenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

06.05.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Pozder: Tranzitni turizam šansa za Posavinu

Prilikom posjete Posavskom kantonu, federalna ministrica okoliša i turizma Nasiha Pozder istakla je u Odžaku, na sastanku s kantonalnim ministrom prometa, veza i zaštite okoliša Perom Radićem, da se tokom maja očekuje usvajanje zakona o proglašenju zaštićenih područja Bara Tišina i Bara Starača. Ova područja, kako je istaknuto u saopštenju Federalnog ministarstva okoliša i turizma, predstavljaju veliko prirodno bogatstvo i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.