MILCH PRODUCT SMAJIĆ d.o.o. Čelić


Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Milch Product Smajić d.o.o. je privatno preduzeće koje se bavi otkupom, preradom i distribucijom mlijeka i mliječnih proizvoda. Sa radom je započela 20. augusta 1999 otvaranjem preduzeća u Čeliću, dok od marta 2014 godine preduzeće djeluje i u poslovnoj jedinici u Sarajevu.
Vlasnik se odlučuje na svoj doprinos razvoju općine Čelić otvaranjem mljekare te uspostavljanjem saradnje sa 400 koperanata, te podrškom u vidu uvoza 450 steonih junica iz Austrije.
Milch Product Smajić d.o.o. raspolaže s širokim asortimanom proizvoda ukupno 40 artikala gdje su kupci prepoznali kvalitet domaćeg proizvoda što rezultuje distribuciju proizvoda i prisutnost u gotovo svim dijelovina BiH. Danas preduzeće prerađuje približno 10 tona mlijeka dnevno, gdje se s obzirom na potražnju planira i povećati. Kao znak kvalitetnog poslovanja usmjerenog na uvođenje savremenih standarda, te u cilju postizanja visokog stepena kvaliteta mliječnih proizvoda Milch Product Smajić d.o.o. 2007. godine je u svoj proces proizvodnje uvela sisteme upravljanja kvalitetom i procesom proizvodnje, HACCP i ISO 9001:2008.