VST TREND d.o.o. Banja Luka


Malo preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Osnovna djelatnost VST Trend doo je trgovina sredstavima za zaštitu bilja, mineralnim đubrivima, sjemenskim i sadnim materijala, stočnom hranom, sistemima za navodnjavanje, opremom i alatima neophodnim za poljoprivredu. Preduzeće je osnovano 1991. godine u Banjoj Luci

Skladište veleprodaje se nalazi na adresi Put srpskih branilaca 142,Derviši. Maloprodaja se odvija u 5 poljoprivrednih apoteka u mjestima: Banja Luka, Veliko Blaško-Klašnice, Obudovac i Kladari (opština Srbac) i Prijedor.

U firmi je zaposleno 10 inžinjera poljoprivrede, koji su u svako doba spremni da Vam izađu u susret sa stručnim savjetom ili preporukom. Jedan dio tog tima inžinjera je mobilan, odnosno radi na terenu.

U okviru našeg prodajnog programa nalaze se proizvodi svjetskih proizvođača kao što su hemijska sredstva za zaštitu bilja, sjeme trava i djetelina, djetelinskih-travna smjesa, parkovskih trava, sistemi za navodnjavanje, sadni materijal (sadnice voća i lozni kalemi, sadnice ruža), sjemenski krompir, sjeme kukuruza, strnih žitarica,sjeme povrća i cvijeća itd.

Pored prodaje vršimo projektovanje i montažu sistema za navodnjavanje, i protivgradnih mreža za voćnjake i povrtnjake.