LEGNO-SERVICE d.o.o. Bihać


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
LEGNO-SERVICE d.o.o. Bihać
ADRESA
Hasan bega Bišćevića 32, 77000 Bihać
Odgovorno lice
Ekrem Bulić, Vlasnik i Direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Finansije
Opis djelatnosti
Kompanija Legno–SERVICE je osnovana 2006. godine. Osnivač kompanije, ujedno i vlasnik radi već dugi niz godina u drvnoj industriji, u okviru najvećih europskih kompanija, te sve ovo vrijeme uspješno nastupa na europskom i svjetskom tržištu.

Osnovne djelatnosti kompanije su prerada drveta, trgovina drveta i njegovih sortimenata, a specijalizirani su u preradi i trgovini masivnom bukvom. Pored vlastite proizvodnje koja se odnosi na: cjepano i potpalno drvo, briket , H20 - profil za gradjevinarstvo, te izradu masivnih ploča imaju i nekoliko velikih kooperanata koji rade za firmu, te vlastiti skladišni prostor gdje skladište, selektiraki i suše drvo metodom prirodnog sušenja. U firmi Legno service možete naći sljedeće vrste drveta: bukva, hrast, jasen, javor, jela– smrča, bagrem, trešnja, orah i breza, a njegova upotreba može biti za: stolove, stolice, ladice, ploče i ostale skolopove namještaja.

Pošto su njihovi inozemni kupci krajnji proizvođači, poduzeće ima prednost u otkupu zadnjih serija stolova i stolica te ostalog namještaja, tako da mogu uvijek ponuditi veliki broj različitih modela po vrlo povoljnim cijenama.

Također imaju kontakt sa kompanijama iz Afrike i Latinske Amerike i putem firme Legno service možete doći do drveta egzotičnog karaktera. Proizvođačima pločastog namještaja te građevinske i unutrašnje stolarije mofu ponuditi MDF ploče- sirove i oplemenjene.

U suradnji su sa transportnim poduzećima, tako da sve proizvode dostavljaju na adresu kupca.

Legno- SERVICE je spoj kvalitete i pristupačnih cijena. Uz pomoć kvalitetnih mašina i pažljivo odabranih materijala može da zadovolji sve zahtijeve klijenata. To je idealna kompanija za svakog ko traži dobru organizaciju i rad koji je u skladu s zaštitom okoliša i kontrolom pošumnjavanja.

Vijesti