Grawe osiguranje a.d. Banja Luka


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Grawe osiguranje a.d. Banja Luka
ADRESA
Kralje Petra I Karađorđevića 109/2/1, 78000 Banja Luka
Odgovorno lice
Veselin Petković, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Pobjede na tenderima
Opis djelatnosti
Na osnovu člana 12. Zakona o osiguranju imovine i lica Ministarstvo finansija Republike Srpske je 06.07.2001 godine izdalo dozvolu za rad Akcionarskom društvu za osiguranje GRAWE Banja Luka. Rješenjem broj: U/I-1828/2001 I registarskim uloškom broj 4-2-00 od 15.10.2001 godine društvo je upisano u registar Osnovnog suda Banja Luka.

Osnivački kapital GRAWE OSIGURANJA AD iznosi 2.837.158,00 EUR. Vlasnik 100% akcija je austrijsko osiguravajuće društvo GRAZER WECHSELSEITIGE VERSICHERUNG AG (skr. GRAWE) iz Graca. GRAWE OSIGURANJE AD je reosigurano preko matične kuće kod njemačkog reosiguranja Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft iz Minhena. Matična kuća GRAWE garantuje sigurnost da će u svakom trenutku obaveze iz ugovora o osiguranju biti izvršene.

Zadatak kompanije je da pruži svojim klijentima najviši nivo usluge. Pruža usluge fizičkim licima, malim i srednjim preduzećima i samostalno zaposlenima.

Za kompaniju, dobri odnosi sa klijentima zavise od sposobnosti da pruže stručne, profesionalne savjete i ubrzaju pružanje usluga. Organizaciona struktura je zasnovana na željama klijenata i zahtjevima poslovanja. Osigurava sposobnost da pruži klijentu savjet i da se brine za njega.

Dovođenjem novih uslova rada osiguranja na tržište, visoka tehnologija obrade, preuzete od glavnog osnivača, a sve ukomponovano u naše pravne propise, daje kompaniji sigurnost da će se u konkurenciji ostalih osiguravajućih društava uspešno nametnuti svojim načinom i kvalitetom rada!

Vrste osiguranja:

Zdravstveno osiguranje
Osiguranje turističkih usluga (pomoći)
Osiguranje vazduhoplova - kasko
Osiguranje vozila koja se kreću po šinama - kasko
Osiguranje života
Osiguranje od požara i drugih opasnosti
Osiguranje od posljedice nesrećnog slučaja
Osiguranje od različitih finansijskih gubitaka
Osiguranje putničkih vozila - kasko
Osiguranje robe u prevozu
Pomorski, riječni i kasko na unutrašnjim vodama

Vijesti