NavMenu

Nastavlja se obnova obilaznice oko Tomislavgrada, radove izvodi KTM Brina

Izvor: eKapija Petak, 18.10.2024. 07:25
Komentari
Podeli
(Foto: GoogleMaps/Printscreen)
Radovi na obnovi obilaznice oko Tomislavgrada se nastavljaju, nakon što je u avgustu potpisan novi ugovor o rekonstrukciji dijela obilaznice između Javnog poduzeća Ceste FBiH i poduzeća KTM Brina iz Posušja u vrijednosti od 430.209 KM.

Realizacijom ugovora cesta će biti u potpunosti rekonstruirana od kružnog toka do semafora, priopćeno je iz Općine Tomislavgrad.


Kako podsjećaju, u proteklom razdoblju su provedeni i ugovori potpisani u 2023. godini te je zajedno s ovim ugovorom za obnovu tomislavgradske obilaznice izdvojeno ukupno 1.410.419 KM.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.10.2024.  |  Industrija

Violeta otvara tvornicu kartonske ambalaže 29. oktobra - Poslovaće u okviru nove kompanije Corspack

Nova tvornica grupacije Violeta iz Gruda bit će otvorena 29. oktobra ove godine. Riječ je o tvornici kartonske ambalaže koja će poslovati u okviru nove kompanije Corspack, najmlađe članice grupacije Violeta, piše BiznisInfo.ba. Prilikom otvaranja bit će priređena velika svečanost na kojoj se očekuje oko 500 zvanica iz poslovnog i političkog svijeta BiH i regije. Vlasnik Violete Petar Ćorluka ranije ja za ovaj portal govorio o

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.