NavMenu

Na Manjači uskoro botanički vrt, klizište, bina...

Izvor: eKapija Nedjelja, 19.11.2023. 09:53
Komentari
Podeli
(Foto: banjaluka.rs.ba)
Jedno od najatraktivnij izletišta u blizini Banjaluke, jezero Manjača, tokom ljeta omiljena je destinacija Banjalučana ali i turiste.

Kupanje, adrenalinski sportovi na vodi, osjveženja u plažnim barovima, samo su neke od atrakcija koje upotpunjuju boravak ovdje.

Međutim, sadržaja će biti još.

– Ovdje se ovih dana intenzivno radi na uređenju prosotra za izgradnju koncertne bine, botaničkog vrta sa malim jezerima u saradnji sa Konfučijevim institutom i malog klizališta, te uređenju etno tržnice - objavljeno je na profilu emisije Putokazi.

Jezerom upravlja Centra za razvoj poljoprivrede i sela, a konačni cilj je upotpuniti kapacitete i ostvariti sve uslove za funkcionisanje jednog turističkog kompleksa.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Energija

Obnovljivi izvori energije budućnost energetskog sektora u Bosni i Hercegovini

Drugog dana Energetskog samita 2024 na dva panela se diskutiralo o dvije važne teme iz oblasti obnovljivih izvora energije. Na panelu pod nazivom "Investiranje u postrojenja na obnovljive izvore energije", naglasak je stavljen na izazove i mogućnosti ulaganja u postrojenja koja koriste obnovljive izvore energije i mogućnosti trgovine električnom energijom u Bosni i Hercegovini. Također se govorilo i o razvojnim projektima obnovljivih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.