NavMenu

"Ljetuj doma" uskoro postaje crnogorski Booking

Izvor: Mina Ponedjeljak, 15.02.2021. 07:40
Komentari
Podeli
(Foto: anshar/shutterstock.com)
Tim koji je vodio i osmislio kampanju Ljetuj doma kreće u projekat pravljenja domaćeg sajta za posredovanje pri izdavanju smještajnih kapaciteta.

- Nova platforma Ljetuj doma će biti fokusirana na što bolju promociju i dostupnost hotelskog i privatnog smještaja, uz mogućnosti onlajn rezervisanja i plaćanja svih usluga - navodi se u saopštenju tima Ljetuj doma.

Nakon uspješno završene akcije u toku prošle ljetnje sezone i izvanrednih rezultata koje je postigla kampanja i sajt Ljetuj doma, odlučili su se da dodatno usavrše servis.

- Jednostavnost i efikasnost platforme će omogućiti svim ugostiteljima da promovišu i izdaju svoje smještajne kapacitete uz najbolje uslove koje tržiste nudi, a turistima će ponuditi najveći izbor smještaja po najpristupačnijim cijenama - dodaje se u saopštenju.

Turistička ponuda Crne Gore koju će predstaviti kroz platformu biće, kako su kazali, promovisana kroz razne medijske kampanje, kao i na društvenim mrežana u svim državama koje su potencijalno tržište, s posebnim fokusom na države regiona.

Analiza rezultata koje je postigla kampanja Ljetuj doma pokazala je da na tržištu postoji veliko interesovanje za ovom vrstom servisa, što ih je ohrabrilo da uđu u taj ambiciozan i značajan projekat za domaću turističku privredu.

- Ovim putem želimo da apelujemo na sve ugostitelje, zainteresovane kompanije koje posluju u turizmu kao i vlasnike turističkih objekata da nam se jave na mejl info@ljetujdoma.me i doprinesu razvoju ove platforme od samog starta, kako bi u budućnosti svi uživali u plodovima ovog projekta - zaključuje se u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.