NavMenu

"AS grupa" kupuje sarajevski "Klas"

Izvor: eKapija Nedjelja, 16.02.2014. 21:44
Komentari
Podeli

Direktor sarajevskog "Klasa" Haris Kuskunović potvrdio je za novinsku agenciju Patria (NAP) da su pregovori oko prodaje ove kompanije grupaciji "AS" iz Jelaha pri kraju. "Klas" bi u AS-ovo vlasništvo trebalo da pređe tokom naredne sedmice, saopšteno je na sajtu agencije Patria.

"AS grupa" iz Jelaha, osim proizvodnje konditorskih proizvoda i trgovine na veliko i malo, ima u vlasništvu i kompanije "Vispak" iz visokog, "Fortitudo" iz Travnika i tešanjske "Oazu" Tešanj, "Napredak" i "Vemal".

Portparol "AS grupe Adis Hasaković za novinsku agenciju Patria kazao je da će ova kompanija više informacija u vezi kupovine "Klasa" objaviti naredne sedmice.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Za dvije godine i treća traka preko Romanije - Predstavljen projekat vrijedan 6 mil KM

U Gradskoj upravi Istočno Sarajevo juče je održana prezentacija glavnog projekta "Izgradnje dodatne trake za spora vozila na magistralnom putu M-19 (nova oznaka MI 114), dionica Podromanija–Sumbulovac, prevoj Romanija", koji bi trebalo da znatno olakša funkcionisanje saobraćaja na relaciji Sokolac-Pale, da omogući brži protok vozila i poboljša bezbjednost saobraćaja na ovoj, izuzetno frekventnoj, saobraćajnici. Vrijednost projekta je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.