NavMenu

Hypo banka u BiH nastavlja stabilno poslovanje

Izvor: eKapija Četvrtak, 05.09.2013. 12:57
Komentari
Podeli

Nakon što je Evropska komisija zvanično odobrila plan restruktuiranja Hipo grupe u Hipo Alpe Adria banci BiH, podružnice ove banke na Balkanu nastavljaju stabilno sa svojim poslovanjem, rečeno je Srni u Hypo banci u Banjaluci.

U Hypo banci kažu da to znači da će u naredne dvije godine moći da procijene ko je najbolji novi vlasnik za njihovu mrežu.

- Klijenti Hypo banke u BiH dobijaće iste usluge i širok asortiman proizvoda na koji su navikli, tak da i dalje nastavljamo sa svojim stabilnim poslovanjem - rekli su ovoj banci.

Odluka Evropske komisije o restruktuiranju Hipo Alpe Adria grupacije, koji podrazumijeva, između ostalog, i prodaju poslovne mreže u jugoistočnoj Evropi do 2015. godine, odražava ono što se očekivalo i što se uzimalo u obzir u toku posljednjih nekoliko mjeseci.

- Za Hypo podružnice u jugoistočnoj Evropi, prije svega u BiH, to znači da nema više opasnosti od bilo kakvih brzinskih prodaja ili postepenih gašenja poslovanja. Imamo jasne izglede, a koje odobrava Evropska unija, za razvijanje poslovanja i nastavljanje sa struktuisanim i dobrim procesom privatizacije, što upravo i činimo do 2015. godine - navode u Hipo Alpe Adria banci u Banjaluci.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

12.05.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Uskoro počinje izgradnja sportske dvorane u Bijeljini, konzorcijum predvođen Fortis Grupom dobio posao težak skoro 900.000 KM

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je sa predstavnikom Grupa Fortis iz Banjaluke koja je zajednički nosilac ponude sa Inžinjering iz Jelaha i Bijeljina put iz Bijeljine, potpisao ugovor o izgradnji prve faze sportske dvorane u okviru kompleksa Gradskog stadiona. Ugovorena vrijednost posla je 875.045 KM, a rok za završetak radova je 180 dana od uvođenja izvođača u posao. U ovoj fazi izgradnje biće vršeni pripremni zemljani i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.