NavMenu

Jadranski sajam u Budvi otkazao sve aktivnosti

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 16.03.2020. 09:08
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Brian A Jackson/shutterstock.com)Ilustracija
Jadranski sajam iz Budve otkazao je sve planirane aktivnosti za naredni period, navodi se na sajtu kompanije.

- Kao društveno odgovorna kompanija, koja prvenstveno vodi računa o zajednici u kojoj posluje, u svjetlu preporuka Instituta za javno zdravlje Crne Gore i Vlade Crne Gore vezano za koronavirusnu bolest COVID-19 odlaže sajamske manifestacije 46. Sajam hrane, 29. Sajam turizma i opreme za ugostiteljstvo (METUBES), 25. Sajam ekologije i 38. Sajam nautike Nautic Show - navodi se.

Planirani novi termin za održavanje 46. Sajma hrane, 29. Sajma turizma i opreme za ugostiteljstvo (METUBES) i 25. Sajma ekologije je od 7 do 9. maja, dok je termin za 38. Sajam nautike Nautic Show jod 7. do 10. maja 2020. godine.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal Zenica sutra obustavlja rad Koksare

Kompanija ArcelorMittal Zenica, kako je i najavljeno prošlog mjeseca, sutra će trajno obustaviti rad Koksare. Proces obustave rada pogona Koksara, kako si istakli u obavijesti, planiran je za četvrtak od 9.30 sati, kada će prestati loženja baterije, nakon čega će u 10 sati uslijediti i zaustavljanje rada ekstraktora i paljenje havarijalnih baklji za sagorijevanje koksnog plina. - Očekujemo da će havarijalne baklje biti upaljene do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.