Izvor: eKapija | Četvrtak, 01.09.2005.| 11:01
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Septembarska akcija Merkur BH Osiguranja - Životno osiguranje 10+

U sklopu nastojanja da promovira i što većem broju građana BiH ponudi uslugu osiguranja života sa osiguranjem od teških bolesti (program Deset plus), menadžment Merkur BH osiguranja odlučio je da se pismeno obrati svim osiguranicima, koji su u prethodnom periodu postali korisnici kredita HVB-CPB banke u akciji "Krediti bez žiranata".

Ova akcija je za godinu i pol dana od njenog otpočinjanja donijela HVB-CPB banci preko 17.000 klijenata, koji su uz to što su korisnici kredita banke, postali i osiguranici Merkur osiguranja. Da bi im omogućili i osiguranje života sa osiguranjem od teških bolesti, Merkur osiguranje je poslalo 17.000 koverata sa ponudom za osiguranje na adrese svojih osiguranika (korisnika kredita HVB-CPB banke).

"Želja nam je bila da veliki broj naših sugrađana dobije potpunu pismenu informaciju o ovom programu. Nakon što iskažu interes za ovo osiguranje predviđeno je da ih posjete naši agenti, te da im pripreme i urade ponudu za osiguranje prema njihovim željama i mogućnostima. Ovo je akcija tipična za filozofiju našeg koncerna, jer se pokušava na najjednostavniji i najprimjereniji način zadovoljiti potreba naših ljudi. Nadamo se velikom odazivu, jer nudimo produkt koji je po svojim karakteristikama jedinstven i poseban jer uz osiguranje od bolesti, osiguranje života, nudi i štednju koja se može uz dogovor pretvoriti i u privatnu penziju", kazao je rukovodilac prodaje i marketinga gospodin Sadović Enes.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.