NavMenu

Septembarska akcija Merkur BH Osiguranja - Životno osiguranje 10+

Izvor: eKapija Četvrtak, 01.09.2005. 11:01
Komentari
Podeli

U sklopu nastojanja da promovira i što većem broju građana BiH ponudi uslugu osiguranja života sa osiguranjem od teških bolesti (program Deset plus), menadžment Merkur BH osiguranja odlučio je da se pismeno obrati svim osiguranicima, koji su u prethodnom periodu postali korisnici kredita HVB-CPB banke u akciji "Krediti bez žiranata".

Ova akcija je za godinu i pol dana od njenog otpočinjanja donijela HVB-CPB banci preko 17.000 klijenata, koji su uz to što su korisnici kredita banke, postali i osiguranici Merkur osiguranja. Da bi im omogućili i osiguranje života sa osiguranjem od teških bolesti, Merkur osiguranje je poslalo 17.000 koverata sa ponudom za osiguranje na adrese svojih osiguranika (korisnika kredita HVB-CPB banke).

"Želja nam je bila da veliki broj naših sugrađana dobije potpunu pismenu informaciju o ovom programu. Nakon što iskažu interes za ovo osiguranje predviđeno je da ih posjete naši agenti, te da im pripreme i urade ponudu za osiguranje prema njihovim željama i mogućnostima. Ovo je akcija tipična za filozofiju našeg koncerna, jer se pokušava na najjednostavniji i najprimjereniji način zadovoljiti potreba naših ljudi. Nadamo se velikom odazivu, jer nudimo produkt koji je po svojim karakteristikama jedinstven i poseban jer uz osiguranje od bolesti, osiguranje života, nudi i štednju koja se može uz dogovor pretvoriti i u privatnu penziju", kazao je rukovodilac prodaje i marketinga gospodin Sadović Enes.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal Zenica sutra obustavlja rad Koksare

Kompanija ArcelorMittal Zenica, kako je i najavljeno prošlog mjeseca, sutra će trajno obustaviti rad Koksare. Proces obustave rada pogona Koksara, kako si istakli u obavijesti, planiran je za četvrtak od 9.30 sati, kada će prestati loženja baterije, nakon čega će u 10 sati uslijediti i zaustavljanje rada ekstraktora i paljenje havarijalnih baklji za sagorijevanje koksnog plina. - Očekujemo da će havarijalne baklje biti upaljene do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.