NavMenu

BEVANDA: Postoji mogućnost da aranžman s MMF-om bude raskinut

Izvor: TVSA Utorak, 28.02.2017. 15:42
Komentari
Podeli
Vjekoslav Bevanda (Foto: predstavnickidom-pfbih.gov.ba)Vjekoslav Bevanda
Ministar finansija i trezora BiH Vjekoslav Bevanda izjavio je kako je moguće da aranžman s Međunarodnim monetarnim fondom bude raskinut, ako se ne nastavi s reformama.

- Moguće je i da bude raskinut kao što je to bilo u prošlosti. Ali o tome ćemo govoriti kada Misija MMF-a dođe u službeni posjet, mislim da će to biti 7. mart, i tada će se analizirati što je ispunjeno, a što je preostalo za uraditi iz pisma namjere - kazao je Bevanda u intervjuu za današnje izdanje Večernjeg lista BiH.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal Zenica sutra obustavlja rad Koksare

Kompanija ArcelorMittal Zenica, kako je i najavljeno prošlog mjeseca, sutra će trajno obustaviti rad Koksare. Proces obustave rada pogona Koksara, kako si istakli u obavijesti, planiran je za četvrtak od 9.30 sati, kada će prestati loženja baterije, nakon čega će u 10 sati uslijediti i zaustavljanje rada ekstraktora i paljenje havarijalnih baklji za sagorijevanje koksnog plina. - Očekujemo da će havarijalne baklje biti upaljene do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.