NavMenu

Stiže podrška za MSP sektor - UniCredit banke u Mostaru i Banjaluci dobijaju po 5 mil EUR od EBRD-a

Izvor: Indikator Četvrtak, 10.01.2019. 13:45
Komentari
Podeli
(Foto: Per Bengtsson/shutterstock.com)
UniCredit u BiH i Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) potpisali su ugovore ukupne vrijednosti 10 mil EUR, od kojih će 5 mil EUR biti realizovano kroz saradnju sa UniCredit Bank Mostar i 5 mil EUR za UniCredit Bank Banjaluka.

EBRD je uz potporu Europske unije, osigurao sredstva kroz Program podrške konkurentnosti malih i srednjih poduzeća zapadnog Balkana. Program je namijenjen kratkoročnom i dugoročnom finansiranju malih i srednjih poduzeća s ciljem usklađivanja njihovog poslovanja sa zahtjevima i standardima Europske Unije.


Ovim kreditnim proizvodima UniCredit u BiH i EBRD prepoznali su važnost i potrebu potpore malih i srednjih poduzeća na putu njihovog razvoja i konkurentnijeg položaja na tržištu, usklađujući svoje poslovanje sa pravilima i regulativom Evropske unije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.06.2024.  |  Građevina

Gradnja parka kod "Delte" poskupjela za više od milion maraka

Aktuelna administracija gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića uvećala je budžet za izgradnju prve faze velikog parka kod tržnog centra "Delta" za 1,2 mil KM, čime će se iznos ove investicije popeti na 4,3 mil KM. Kako bi se to realizovalo Grad Banjaluka je dopunio plan javnih nabavki za ovu godinu u kojem su predviđena dodatna sredstva za ovu namjenu kroz dvije različite stavke i to za naknadne radove u iznosu od 525.640 KM

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.