Izdvojite članak Odštampajte vijest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Vaš najveći saveznik u opremanju doma Dineco d.o.o. Trebinje

"Dugogodišnje iskustvo i veliki broj uspješnih projekata glavna su vodilja našeg poslovanja, a zadovoljan kupac naša najvažnija referenca", tako počinje priča o trebinjskoj kompaniji za proizvodnju namještaja Dineco.

Sjedište kompanije Dineco je u Trebinju, a odnedavno je ova firma svoje predstavništvo otvorila i u Njemačkoj, tačnije u Frankfurtu.

- Specijalizovani smo za kompletno opremanje stanova, hotela, restorana, poslovnih prostora... Saradnja sa klijentom se obavlja u nekoliko faza: ponuda – projektovanje – proizvodnja – isporuka i montaža - kažu iz jedne od najpoznatijih hercegovačkih kompanija.

(Foto: Dineco)
Za 15 godina poslovanja, kompanija Dineco je konstantno rasla i napredovala, samim tim, povećavala broj zaposlenih, ali i asortiman proizvoda koji se proizvode u halama ove fabrike. Plan im je, kažu, i dalje širenje.

- Uskoro stižemo u Sarajevo i Banjaluku. Sa željom da se približimo našim kupcima, odlučili smo se na otvaranje izložbenih salona u ova dva najveća centra.

Iz kompanije Dineco poručuju da se moderni komadi namještaja koje su proizveli, kao i komplet uređeni prostori mogu vidjeti, ne samo u BiH, nego širom regiona, ali i u Evropi.

(Foto: Dineco)
- Veliki projekti poput projektovanja hotela su izazov s kojim volimo započeti radni dan. Jedinstvenost naših proizvoda ogleda se prije svega u tome što možemo odgovoriti i najspecifičnijim potrebama kupca (dizajn, kvalitet, funkcionalnost, odnos cijene i kvaliteta itd.). Naš prozvodni proces je kombinacija upotrebe napredne tehnologije, kvalitetne sirovine, angažovanja stručnog kadra, velikog iskustva i samim tim jedinstveni smo u širem okruženju.

Sav namještaj koji se proizvodi u halama trebinjskog Dineca pravi se po željama zadovoljnih kupaca i prati svjetske trendove kada je u pitanju enterijer. U kompaniji kažu da se namještaj stvara od kvalitetnih materijala, a svoj konačan izgled dobija na najsavremenijim mašinama proizvođača Holz-Her.

(Foto: Dineco)
- Od samog starta poslovanja radimo kvalitetno poštujući norme ISO 9001:2015 sertifikata, a od nedavno smo ovom međunarodno priznatom standardu pridružili još dva sertifikata i to Sistem za zaštitu životne sredine i Sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbijednosti na radu.

Ciljevi kojima se teži u našoj kompaniji vezani su za povećanje proizvodnje i prodaje, kao i njihov održiv rast i razvoj. Zaposleni o kojima vodimo posebnu brigu imaju konstantne obuke iz alata i programa koji koriste prilikom izrade namještaja, kao i obuke vezane za prodaju i unapređenje i drugih znanja iz marketinga i pristupa novom vidu komunikacije. Razvijamo i brinemo o napretku naše zajednice i mladih ljudi koje uključujemo u naše poslovanje.

Lista opremljenih poslovnih i privatnih prostora je zaista velika, a iz kompanije Dineco izdvajaju da je najljepši osjećaj kada nečiji stan učine toplim domom.

(Foto: Dineco)
Osim proizvodnje namještaja, od nedavno se bave i prodajom luksuznih stolica i fotelja Leta Sandalye proizvođača kao generalni bh. zastupnik.

I još na kraju, u Dinecu kažu da sve želje kupaca pretvaraju u stvarnost. Zato je njihov glavni slogan "OD IDEJE DO REALIZACIJE".

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Enterijer i eksterijer - Kako do vrhunskog uređenja doma i poslovnog prostora" možete pročitati OVDJE.

Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak