Izdvojite članak Odštampajte vijest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Lindstrom staze i otirači - Efektan doprinos vizuelnom identitetu i čistoći

(Foto: Lindstrom)
Podovi su jedan od najvažnijih elemenata enterijera: upotpunjuju prostor, pružaju preko potrebnu orijentaciju i povezuju nas. Zato je prilikom opremanja poslovnih prostora, važan korak odabir kvalitetnih i funkcionalnih staza i otirača, koji se lako održavaju i vizuelno su privlačni i usklađeni sa celokupnim enterijerom.

Lindstrom je, pažljivo osluškujući puls tržišta, kreirao širok asortiman dekorativnih staza i otirača kao odgovor na aktuelne trendove. Upotrebom naših dekorativnih i logo staza i otirača dobijate skoro neograničene mogućnosti da date lični pečat usklađen sa vašim enterijerom.

Osim širokog dijapazona boja i dezena, nudimo veliki izbor oblika, kao i mogućnost štampe promotivnih poruka i drugih grafičkih elemenata, što vam omogućava da napravite sopstveno rešenje. Uz pomoć profesionalnog dizajnera, pretočićemo ga u najkvalitetniju stazu ili otirač za vaš enterijer. Možete koristiti vaš logo ili fotografiju po želji. Tehnologija štampe koju primenjujemo omogućava reprodukciju i najsitnijih detalja na stazi ili otiraču.

Da bi izašli u susret klijentima i olakšali izbor između brojnih mogućnosti, razvili smo LiveDesign, virtuelnu aplikaciju koja omogućava da lako odaberete raspored, oblik, dezen i boju staza i otirača i potom vidite kako će sve to izgledati u vašem enterijeru.

Širok asortiman
Širok asortiman (Foto: Lindstrom)

Pored velikog uticaja na izgled poslovnog okruženja, Lindstromove staze i otirači pružaju zaštitu podova od spoljašnje prljavštine, prašine i vlage, čineći podove bezbednijim za hodanje, istovremeno pružajući udobnost i bolju akustiku. Zato su Lindstrom otirači optimalno rešenje za sve one koji žele da im posetioci budu bezbedni, a podovi čisti i reprezentativni i u najtežim vremenskim uslovima.

Epidemija korona virusa je dovela do uvođenja novih mera zaštite kao što su dezo barijere. Naše staze su zbog velike moći upijanja vlage idealne za postavljanje upravo iza dezo barijera.

S obzirom da se 80% prljavštine unosi kroz ulazna vrata, Lindstrom staze i otirači postavljene na pravilno odabranim mestima, značajno doprinose nižim troškovima čišćenja.

Naše staze i otirači su provereno rešenje za odličan utisak na klijente i dobar izgled tržnih centara, banka, restorana, prodavnica i drugih javnih objekata tokom jesenje, zimske i prolećne sezone. Naša usluga iznajmljivanja i održavanja staza i otirača je fleksibilna, možemo da isporučimo samo jedan otirač ili da opremimo ceo poslovni park.

Rado ćemo vam pomoći prilikom izbora odgovarajuće staze i otirača i određivanju njihove učestalosti zamene. Sa nama je iznenađujuće jednostavno sarađivati - staramo se o svemu, od izbora odgovarajućih staza i otirača za vašu kompaniju, do njihovog redovnog održavanja i isporuke direktno na vaš pod.

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Enterijer i eksterijer - Kako do vrhunskog uređenja doma i poslovnog prostora" možete pročitati OVDJE.

Fotogalerija
Lindstrom staze i otirači


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak