Izdvojite članak Odštampajte vijest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Kompakt ploče za enterijer

(Foto: JAF)
Potraga za kvalitetnim površinama koje dugoročno obezbeđuju postojanost i visoku funkcionalnost vodi nas do kompakt ploča. Kompakt ploče su sastavljene od baznog i dekor papira impregniranog melaminskom smolom, spojenih pod visokim pritiskom i temperaturom. JAF Srbija predstavlja kompakt ploče brenda ASD Laminat u debljinama od 10 i 13 cm, stavljajući akcenat na odličan odnos cene i kvaliteta, uz veliki izvor dekora. Kako bi ponuda bila kompletna uvršćen je okov za kompakt ploče za enterijersku namenu.

(Foto: JAF)
ASD kompakt ploče za enterijer zbog svojih performansi predstavljaju funkcionalna rešenja za visokofrekventna mesta, poput tržnih centara, bolnica, škola, teretana, javnih toaleta ili kuhinja. Kompakt ploče su pronašle svoju primenu kao komponente za nameštaj, radne površine u kupatilima i kuhinjama, laboratorijama, prijemni pultevi u hotelima i bolnicama, radni stolovi, stolovi kafića i restorana, sanitarne pregrade i kabine, kao i zidne obloge u enterijerima poput hotela, poslovnih i stambenih objekata, vrtića i školskih ustanova.

(Foto: JAF)
Svedoci smo da pločasti materijali poput iverice, medijapana nisu pogodna za prostorije u kojima preovladava vlaga, a ukoliko na to dodamo i hemijska sredstva za održavanje higijene pomešana sa vodom, za rezultat ćemo dobiti materijal koji menja svoj oblik i strukturu, listajući se i gubeći primaran izgled dekora. Našu preporuku u ovakvim situacijama baziramo na kompakt pločama za enterijer. Standardi nalažu sve veću upotrebu kompakt ploča, jer su otporne na udarce, grebanje, vodu, vlagu, bakterije i sredstva za čišćenje.

(Foto: JAF)
Kompanija JAF Srbija (J.u.A. Frischeis d.o.o.) objedinila je sve segmente, te će uz uslužno sečenje po meri u obradnom centru u Novoj Pazovi, praćeno CNC obradom upotpuniti celokupnu ponudu na jednom mestu. Prodajno-obradni centar nalazi se u Novoj Pazovi, dok je JAF Showroom na Novom Beogradu i možete ga posetiti na adresi Milutina Milankovića 11b, zgrada GTC Green Heart.

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Enterijer i eksterijer - Kako do vrhunskog uređenja doma i poslovnog prostora" možete pročitati OVDJE.


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak