Izdvojite članak Odštampajte vijest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

G/STUDIO - podrška u podovima koja pravi razliku (FOTO)

(Foto: Galerija podova)
Čini se da ovih dana imamo svega, samo je slobodnog vremena sve manje. Kada na red dođu sređivanje novog stana, uređenje enterijera i izbor podova, početni entuzijazam jako često biva zamenjen razmišljanjima o tome kako da obezbedimo vreme koje ćemo posvetiti istraživanju stilova, boja, materijala, obilasku prodavnica, izboru majstora. A kao lajtmotiv stalno je prisutna želja da enterijer izgleda malo drugačije od onoga što smo već viđali u prostorima koje smo posećivali.

G/STUDIO je novi koncept ekskluzivnih podnih obloga za sve one koji žele jedinstven i drugačiji enterijer. Smešten na Novom Beogradu u prijatnom i inspirativno uređenom ambijentu pomoći će da kroz podove istaknete autentičnost prostora, stambenog ili poslovnog. Stručni prodajni tim je tu da sasluša, odgovori na estetska i tehnička pitanja, posavetuje i organizuje kompletan proces, od nabavke do ugradnje podnih obloga renomiranih svetskih proizvođača.

Bilo da uređenje enterijera vidite kroz klasičan, retro, skandinavski, industrijski ili neki drugi stil, G/STUDIO će se pobrinuti da iz široke ponude podnih obloga za Vas odabere prave predloge. Pored jedinstvene ponude podova za uređenje stambenih prostora, G/STUDIO je pravo osveženje i kada su u pitanju podovi za poslovne prostore (kancelarije, hoteli, prodajni objekti, restorani, kafići).

(Foto: Galerija podova)
Tepisi, tepisoni i tekstilne ploče izrađeni raznim tehnikama tkanja, u različitim oblicima imaju moć da promene identitet čitavog prostora. Parket sa toplim nijansama hrasta, jasena i oraha uz naglašenu struktura drveta unosi otmenost i naglašava efekat prirode. Za potrebe modernih vremena dizajn ploče/LVT svakako prevazilaze ustaljena očekivanja od podova. Svojim izgledom verno oslikavaju drvo i kamen, pružajući mnogo opcija za kombinovanje i dizajn.

Posetite G/STUDIO na Novom Beogradu i pogledajte uživo ponudu drugačijih podnih obloga, a stručnom timu prepustite da za Vas organizuje sve po sistemu "ključ u ruke".


Milutina Milankovića 1J i 1K
011/690 43 34
064/8557 654

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Enterijer i eksterijer - Kako do vrhunskog uređenja doma i poslovnog prostora" možete pročitati OVDJE.


Fotogalerija
G/STUDIO - podrška u podovima koja pravi razliku


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak